Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Yorkshire Terrier kennelek képes leírás: Strázsavári - Von [2. oldal]
részletek »

Yorkshire Terrier kennelek: Strázsavári - Von [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kutyakennel.tlap.hu » Yorkshire Terrier kennelek
Keresés
Találatok száma - 20 db
Strázsavári

Strázsavári

Gröschl Ferenc vagyok, a Strázsavári Yorkshire terrier kennel tulajdonosa. Kutyás életem 14 éves koromban kezd˜dött két kedves és hˆ keverék kutyámmal. Velük kezdtem kutyaiskolába járni, majd mint kutyakiképz˜ sok-sok évet töltöttem a pályán, több IPO I-es és II-es vizsgás kutyát képeztem. Kutyakiállításokra járva ismertem meg a Yorkshire terriert és kedveltem meg ezt az élénk,vidám és kedves kis társ kutyát...... 1996-ban vásároltam els˜ kutyámat, és vele kezdtem el a tenyészetem kialakítását....Célom az életvidám, boldog és a küllemi elvárásoknak is megfelel˜ yorkik tenyésztése. Ezúton köszönöm meg tenyészt˜társaimnak, hogy szinte minden segítséget megadtak, és számomra is elérhet˜vé tették értékes import kutyáik vérvonalát. Remélem kutyáimat nézegetve és vérvonalaikat tanulmányozva sok látogatónak szerzek örömet és néhány kellemes pillanatot.

Subarashil

Subarashil

A Subarashil Hoshi Hikari Kennel 1996-ban alakult. Kennelünket azóta több sajáttenyésztésű és a világ minden tájáról importált gyönyörű kutya képviseli. A kicsik családi környezetben nevelkednek, jól szocializáltak, egészségesek, vidámak. Számos győztes kutyánk van a világ különböző helyein, kedves családoknál. Kutyáink minőségéért és boldogságáért igyekszünk a legtöbbet megtenni, hogy kutya és gazdi is elégedett legyen és sok örömük legyen egymásban, mert 'Kutya nélkül lehet élni, de minek.'

Von El Cassius Dio

Von El Cassius Dio

1999-ben férjemnek meglepetésből vásároltam egy Yorkshire Terrier kis szukát 7 hónaposan, innentöl kezdve annyira megszerettük a Yorkshire Terriert mint fajtát hogy úgy döntöttünk, hogy ezt az igazán szép, elegáns és okos kiskutyát is szeretnék tenyészteni. Igaz a német juhászkutyáról nem mondtunk le, családunk fő vigyázója egy 4 éves német vérvonalú csodálatos szép szuka kutya, úgy hívják Tina, aki kiskora óta mellettünk nőtt fel és sok kiállításon csodaszép eredményekkel végzett. Igaz ő már lassan 11 éves de nagyon kedves pajtása és játszó társa Gloria, aki már 3 éves lesz ő szintén egy német juhász. Csodálatos kutyák akik sok nehézségen segítettek át minket. Lassan elkezdtünk vásárolni Yorkshire Terrier szukákat és egy kan kutyákat. Nagyon sok falba ütköztünk a tenyésztés kezdetén, hiszen szakirodalom igazán nem állt rendelkezésünkre és az elején segítséget nem igazán kaptunk. Mára tenyészetünket már megalapoztuk, saját tenyésztésű kutyáinkat már kiállításra viszik, és visszük. Ma már csak Biewer és Biro yorkshire kutyákat tenyésztünk, rengeteg Chamipon és Grand Champion Biewer yorkshire került ki kennelünkböl. Kutyáink megtalálhatók Kanadában, Egyesült Államokban, Németországban, Kaliforniában, Oroszországban, Franciaországban, Finnországban, Szlovéniában, Horvátországban, Izraelben, Dél Afrikában, Ukrajnában, Sao Paulo - Braziliában, Miamiban és sok más országban.

Tuti menü