Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Németjuhász kennelek képes leírás: Von - Weber [2. oldal]
részletek »

Németjuhász kennelek: Von - Weber [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kutyakennel.tlap.hu » Németjuhász kennelek
Keresés
Találatok száma - 21 db
Von Blasius Haus

Von Blasius Haus

A nevem Balázs Flórián, becenevem Samu. Miskolctól 15 km-re található Bőcs községben élek családommal és kutyáimmal. Már gyermekkoromban megszerettem az állatokat, különösképpen a kutyákat. Legelső kutyám Vulkán névre hallgató németjuhászkutya volt. Ekkor 15 éves voltam és igazi barátra és társra találtam benne. Sajnos 5 évesen elpusztult. A következő években másfajta kutyáim voltak de nem tudtam magam elkötelezni egyik fajtánál sem. 2005 évben a véletlennek köszönhetően egy kutyakiállításon találtam magam ahol a németjuhászkutyák újra lázba hoztak. Itt láttam meg Milford Boni-t akinek a mozgása lenyűgözött és hamarosan kennelem első számú tenyész szukája lett. Ezután egy barátomnak köszönhetően megismerkedtem Uwe és Doris Wienbarggal, a Butjenter Land németországi kennel tulajdonosaival. Sikerült nagyon jó baráti és szakmai kapcsolatot létesítenünk. Ezután került kennelünkbe a közös tulajdonban lévő Page Vom Butjenter Land, aki Rieke Vom Butjenter Land unoka. Nagyon sok idő és energia kell a kutyákhoz,ezért gondoskodtam a minőségi utánpótlásról és 2008.07.09.-én megszületett Teó nevű kisfiam aki a Von Blasius-haus németjuhászkutya kennel új tulajdonosává lépett elő. Mindaddig amíg nem tölti be a 18. életévét, rám és édesanyjára bízta a kennel irányítását.

Von Fayer

Von Fayer

A németjuhász kutya tenyésztést közösen a fiammal végezzük, hivatalosan ő a von Fayer kennel tulajdonosa. Közvetlenül a baranyai megyeszékhely mellett Kozármislenyben élünk. Célunk az elit németjuhász kutyatenyésztés minél magasabb fokon.

Von Hirsman

Von Hirsman

Hucz János vagyok a Von Hirsman és Huchman Kennel tulajdonosa. Békés Megyébe: Békésen lakom.1975-től foglalkozom Német Juhász kutya fajtával.Az eltelt időben a kiállitásokon sok jó eredményeket értem el.Több győztes saját tenyésztésű kutyáim voltak. Tenyészcsoport győztes volt 2006-ban a Von hirsman kennelem. HNJE. tag vagyok már a kezdetek óta.

Weber-Haus

Weber-Haus

Takács János vagyok a Weber-Haus kennel tulajdonosa. Sándorfalván élek családommal. Gyermekkorom óta kedvelem a német juhászkutyákat, tenyésztéssel 1991 óta foglalkozom. 12 évig az MNJK tagjaként számos kiállításon vettem részt, melyen sok szép sikert értem el. Tenyésztői tevékenységem egyik legfontosabb állomása volt, amikor megkaptam a 'bronzkoszorús mestertenyésztő' címet.Magyar sikerek melett, az általam tenyésztett egyedek külföldön is szép eredményeket érnek el. 2004 óta a HNJE Sándorfalvi Szervezetének vagyok a tenyésztési felelőse. A tenyésztésben elsősorban a jó idegrendszer és a jó csípőizület a legfontosabb számomra.

Tuti menü