Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyakennel linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Von - White [8. oldal]
részletek »

Kutyakennel képes leírás: Von - White [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kutyakennel.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 125 db
Von Gross Kampfer

Von Gross Kampfer

Kennelünket 2000-ben alapítottuk Black Izland Bella - Lujza vásárlásával. Az eddigi összes fedeztetésünk alkalmával folyamatosan törekedtünk kennelünk állományának a javítására. Több sikeres fedező kan 'szolgáltatását vettük a évek folyamán igénybe. Sajnos az utóbbi pár évben az alomneveléssel sorozatosan problémáink voltak. Ezért, és mert teljes vérfrissítésre szántam magam, fordultam Suszter Józsefhez, egyik korábbi fedezőpartnerünk tulajdonosához. Az ő kenneléből, a Fender Edda kennelből került hozzánk 2006 év végén Thesa, aki a Csempész becenevet kapta nálunk. Legfontosabb célunk a kutyafajta minőségének javítása, minél jobb minőségű, egészséges, boxer kutyák nevelése.

Von Haus Sonnental

Von Haus Sonnental

1992-ben érkezett az első boxer, Lembergi-Box Exkalibur. Az azóta eltelt évek során számos barátság, élmény, siker és kudarc is ért. Egy nem változott az első pillanattól kezdve, a késztetés és igény arra, hogy megtanuljam a fajtát, megértsem a miérteket. Ebben nagy segtségemre volt és van az a tenyésztői réteg akikkel azóta baráti kapcsolatban vagyok a mindennapokban. A cél eléréséhez vezető út lépcsőfokait ezentúl a weblapon minden látogató figyelemmel kísérheti.

Von Hirsman

Von Hirsman

Hucz János vagyok a Von Hirsman és Huchman Kennel tulajdonosa. Békés Megyébe: Békésen lakom.1975-től foglalkozom Német Juhász kutya fajtával.Az eltelt időben a kiállitásokon sok jó eredményeket értem el.Több győztes saját tenyésztésű kutyáim voltak. Tenyészcsoport győztes volt 2006-ban a Von hirsman kennelem. HNJE. tag vagyok már a kezdetek óta.

Weber-Haus

Weber-Haus

Takács János vagyok a Weber-Haus kennel tulajdonosa. Sándorfalván élek családommal. Gyermekkorom óta kedvelem a német juhászkutyákat, tenyésztéssel 1991 óta foglalkozom. 12 évig az MNJK tagjaként számos kiállításon vettem részt, melyen sok szép sikert értem el. Tenyésztői tevékenységem egyik legfontosabb állomása volt, amikor megkaptam a 'bronzkoszorús mestertenyésztő' címet.Magyar sikerek melett, az általam tenyésztett egyedek külföldön is szép eredményeket érnek el. 2004 óta a HNJE Sándorfalvi Szervezetének vagyok a tenyésztési felelőse. A tenyésztésben elsősorban a jó idegrendszer és a jó csípőizület a legfontosabb számomra.

Westray

Westray

Első kutyusomat, egy arany színű Angol Cocker Spanielt 1984-ben kaptam a szüleimtől. Apátkerti Csinka Sziszinek hívták és 16 évig volt jóban-rosszban a társam. Együtt kerültünk a 'Nagy Kutyás Életbe'. Az engedelmességi- és a vadász munkavizsgát is teljesítette, de a kiállításokon soha nem sikerült dobogós helyezést elérni Vele.Bár Sziszike a szívemben semmivel sem pótolható, mégis a 'kutyás életem' új, kiállítási győzelmekben igen gazdag útjára lépett 1993-tól, amikor megvásároltam Tiffanyt -a csodálatos westie lányt-, Nagy Magdi angol import kutyáiból álló Mestertenyészetéből. Ez ideig saját tenyészetemben 5 alomból 17 kiskutya született, amelyek Európa 9 országában 21 champion címet szereztek. Ezen kívül két európa- és két világkiállításon négy osztálygyőztes címet nyertek. A Bronzkoszorús Mestertenyésztői címet 2004-ben értem el.

White Little Hunter

White Little Hunter

1997-ben vettük meg első, tapasztalatlan kutyánkat: Felső Balatoni Abigél Nomit. Egyedüli kutyaként neveltük és vele kezdtünk el kiállításokon részt venni, de nem sok sikerrel, mivel viselkedése nem felelt meg a követelményeknek. Tőle született az első alom, öt szuka kiskutya 1999.05.05.-én. Közülük tartottuk meg White Little Hunter Aliát - Jennyt, aki sikeres kiállítási kutya lett. Nem sokkal később két lánykutyánkhoz megvettük Geiner Éva nénitől az első kant, Merry-Andrew Johnnyt - Döndit, aki rengeteg örömben részesített minket sorozatos győzelmeivel. Ezekben az időkben döntöttük el, hogy komolyabban is szeretnénk tenyésztéssel foglalkozni. Ennek folyományaként 2001-ben elvégeztem egy kutyakozmetikusi iskolát, ettől kezdve én készítettem és vezettem fel a kutyáinkat a kiállításokon. Évente 1-2 alom születik nálunk és minden kutyánk esetén gondosan megválogatjuk, hogy kinek és hová adjuk el őket. A kutya egy életre szól, öreg kutyáink is szeretetben és megbecsülésben élnek velünk. Akiknek westie-je van az tudja, hogy egy igazi egyéniség és családi kutya, aki ha kell, akkor egy ízig-vérig, igazán szerethető terrier. 2005 decemberében aranykoszorús westietenyésztők lettünk. Célunk, hogy minnél több egészséges és szép kiskutya szülessen nálunk.

Tuti menü