Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyakennel linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Rábaközi - Strázsavári [6. oldal]
részletek »

Kutyakennel képes leírás: Rábaközi - Strázsavári [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kutyakennel.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 125 db
Rábaközi-Nemes

Rábaközi-Nemes

A Rábaközi-Nemes Puli Kennel 2005. tavaszán alakult meg. Puli kutyákkal azonban már régebben foglalkozunk. Célunk az, hogy minél több ember megismerje ezt a kitűnő magyar fajtát és a lehető legtöbb ember otthonában legyen egy szerető puli. A puli olyan kutya, amelyben a gazdája feltétel nélkül megbízhat, hiszen nagyon ragaszkodó típus. Feltétel nélkül hűséges a gazdájához. Puli kutyákat bátran ajánljuk mindenkinek, aki egy megbízható kutyát szeretne. Számtalan pozitív visszajelzés érkezett, akik arról számoltak be, hogy pozitív irányba megváltoztatta életüket a puli kutya. Ajánljuk azoknak is akik gyerekek mellé szeretnék játszótársnak, de azoknak is akik maguk mellé szeretnének egy pulit.

Rackaőrző

Rackaőrző

Tenyészetünk az idén 25 éves. Alapító kutyáink a Perecesi, a Pécsmandulási, és Bárány Zsóka néni Diófástelki kenneljéből származtak. Így olyan nagy elődök szerepelnek az őseik soraiban, mint Verecke-Úti Bogáncs, Pusztai Fürtös Fickó, Nagykunsági Füstös, Perecesi Körmös Patkó, valamint Somkővári-Morcos Bojtár. Első saját tenyésztésű pulijaink közül Rackaőrző Aga, Rackaőrző Fürtös ma is megállnák a helyüket a kiállításokon. Ideális anatómiai felépítés, tetszetős szőrköntös, kiváló habitus jellemezte őket. A célunk mindig az volt, hogy az ő tulajdonságaikat megőrizzük utódaikban, s egyben az ősi vonalat továbbvigyük. Somkővári-Morcos Bojtár fiától Pécsmandulási Forinttól - vonaltenyésztést alkalmazva - született két kiváló tenyészszukánk : Helyes és Kócos . Velük két , kissé különböző genetikai hátterű tenyészvonalat alakítottunk ki.

Rasztari

Rasztari

Tari József állategészségőr, állattenyésztő üzemmérnök vagyok, a dél-alföldön, Szeged mellett Sándorfalván lakom, a megyei Állategészségügyi Állomáson dolgozom. A Pulival tanulmányaim során a szakmai gyakorlatokon találkoztam először, a munkáján keresztül ismertem meg ezt a káprázatos fajtát és ez a tulajdonsága lett vesszőparipám is. A tenyészetem tagjait alkotó Pulikra a 3 lábú szék stabilitását idézve a hármas tagolódás a jellemző. A sors kezének következtében véletlenszerűen alakult úgy, hogy a Rasztari Pulik ritkának mondható, különlegesnek számító származást örökölhetnek, hiszen mind az alapító szukám anyai női ága /Aranyági Utonálló Bors Gombos/, mind a kanom apai ága /Szellőháti Béres Bence/ sajnos kihalt. Eképpen a tenyésztés során a népszerűség és a divat káros hatásai által elkerült, egymással ritkán kipróbált, megismételhetetlen, heterozigóta vonalak egyesülnek. Ráadásul a legújabb családtag ősei között fekete-fehér párosítás is szerepel.

Rengőhegyi-Ormán

Rengőhegyi-Ormán

Szabóné László Krisztina vagyok. A közép-ázsiai juhász kutyák tenyésztése során nemzetközi hírnévre tettem szert.Néhány éve a lányom kapott egy kis chihuahua kölyköt. Miután az egész család nagyon megkedvelte a tündéri kis bohócot, elhatároztam, hogy a nagy kutyák után a világ legkisebb kutyájával is foglalkozom. Célom a minőségi chihuahua tenyésztése. Tenyészetem folyamatosan fejlődik. Itthon és külföldön egyaránt keresik egészséges, jó idegzetű kedves és vidám kiskutyáimat. Remélem munkámmal sikerül sok örömet és boldog pillanatot szerezni a leendö gazdiknak.

Rengőhegyi-Ormán

Rengőhegyi-Ormán

Mióta emlékszem kutyák vettek körül. Családi portánkat Madzag nevű puli kutyánk őrizte. Ali a németjuhász 9 évig volt a társam, több munkaversenyen és kiállításon is eredményesen szerepeltünk. A mopszok 8 éve részesei az életünknek. Igazi családtagok, semmiből nem lehet kihagyni őket, együtt TV-zünk, sétálunk és kirándulunk. Személyiségük, őszinte ragaszkodásuk és bohóckodásuk mindig felvidít. A kiskutyákat nagyon szeretjük, megpróbáljuk úgy nevelni őket, hogy a leendő gazdiknak a lehető legtöbb öröme teljék bennük. Tenyésztői célunk, az egészséges, örökletes betegségektől mentes, kiegyensúlyozott idegrendszerű, boldog kutyus.

Rockwell

Rockwell

Görbics Anikó vagyok. Aranykoszorús mestertenyésztő. Magyarország délnyugati részén, Pécs városában élek. 1983 óta foglalkozom kutyatenyésztéssel, előszőr ír szetterekkel kezdtem. 1991-ben megvettem az első westiemet (Fanny) Hollandiából és ekkor teljes figyelmemmel a westiek tenyésztése felé fordultam. Egy rendkívül figyelmes , kedves, temperamentumos fajtát ismertem meg. Ma már el sem tudom képzelni az életet nélkülük. Fannynak nagyon sok szép utódot köszönhetek. Leszármazottai között számos Hungária- , és Interchampion, valamint két Multichampion van. Európai és világkiállításokon is szép helyezéseket értünk el. Kennelünk újabb taggal bővült a világgyőztes Peppermint Drum Major unokájával, Jack von Darschariával, aki kitűnő tulajdonságait átörökítve kennelemet erősítette. 2004-ben vásároltam Hollandia vezető kenneléből egy ígéretes westie kant, Armadale's Ian to Rockwell-t , aki már számos kiállításon bizonyított. Remélem, utódaival megerősödik a minőségi westie tenyésztésem. Ezt a fajtát mindenkinek ajánlom , aki vágyik egy kedves családtagra. Hiszen a westie kiváló családi kutya, szeretnek kirándulni, utazni, azaz részt venni a család életében.

Royalvölgyi

Royalvölgyi

Szász István vagyok a Royalvölgyi Kennel túlajdonosa.BaranyábanPécstől - 4-km-re Kozármislenyben lakom.6-éve tenyésztem a Német Juhászkutyát.Első szukám Ebesi Fürge Frussy -tól és Kuckószéli Iékótól,lett tenyészetem bűszkesége Royalvölgyi Kitti.Sok kiállításon vettem vele részt,és nagyon sok síkert, dícsőséget hozott tenyészetemnek.Sok segítséget kaptam klub társamtól,Hufnágel Jánostól, és Takács Ferencz-től,a kiállításokra való felkészítésre,trenírozásra,a fedeztetések-szakmai tanácsok.Jelenleg 2-kan 6-szuka,képezi tenyészetemet, mely időnként változík. Célom a Német Juhászkutya tenyésztésével,minél szebb és jobb idegrendszerű kutyákkal hozzájárulni mások öröméhez,a Német Juhászkutya megszerettetése.

Safety of Flatland

Safety of Flatland

Te kedves Látogató a tanúja lehetsz, hogyan lesz-lehet hobbikutyázásból tenyésztés. A vágyunk az, hogy továbbvihessük, megmutathassuk, hogy mi az, amit számunkra a bullmasztiff jelent. Egészséges, kiegyensúlyozott, határozott, családszeret˜ és persze a fajtastandardot mindinkább megközelít˜ küllemˆ kutyákat. Két, remek hazai tenyészetb˜l származó, bullmasztiffra alapozunk, de tervezzük idegen, els˜sorban angol és amerikai vérvonal felhasználását is. Ennek f˜ oka, hogy fontos számunkra, hogy a kutyáink munkára (is) alkalmasak legyenek.

Sági Yorki

Sági Yorki

Engem Sági Péterné-nek (Móninak) hívnak, 2006-ban a férjemmel alapítottuk a Sági Yorki kennelt. Kutyakozmetikus vagyok, Győrben lakom a férjemmel, a kislányaimmal és négylábú kis kedvenceimmel. A kutyák szeretete egészen kis koromban kezdődött, akkoriban minden utamba tévedt kóbor kutyust haza szerettem volna vinni. Pár éve még nem is gondoltam volna hogy egyszer többszörös yorkitulajdonos, és főleg azt nem hogy tenyésztő leszek, de már akkor is nagyon tetszettek ezek a büszke, hosszú szőrű, gyönyörű kiskutyák. Legnagyobb örömömre 2006 júniusában a férjemtől megkaptam első yorkimat, Nellát, egy champion apától származó gyönyörű kislányt. Az eggyütt töltött idő alatt annyira megszerettük, hogy nem sokkal később megvettük második 'kislányunkat', Dundikát, és ezekután komolyan elgondolkoztunk a fajta tenyésztésén. Majd pár hónap múlva vettünk egy francia vérvonalú gyönyörű kant, hogy megalapozzuk tenyészetünket. A kis kedvenceimmel együtt élünk és családtagnak tekintjük őket. Annyira a szívemhez nőttek, hogy ma már el sem tudnám képzelni az életem nélkülük. Elsődleges célom, hogy egészséges, élénk, kiegyensúlyozott idegrendszerű, minőségi yorkikat tenyésszek, akik akár a kiállításokon is megállják a helyüket.

Hirdetés
Samuházi Vadász rövidszőrű német vizsla

Samuházi Vadász rövidszőrű német vizsla

A rövidszőrű német vizsla mindenes vadászkutya. Európa szerte az egyik legjobban megbecsült vizsla, mivel általában nagyobb teherbírású, mint a többi hasonló fajta. Szép, impozáns megjelenésű, kitűnő családi és sportkutya, de következetes nevelést és sok időt igényel. A fajta képviselése a mi szemszögünkből: németországi partnerkapcsolatok, vizsgák, szűrések. A rövidszőrű német vizsla megőrzése az anyaország előírásai szerint. Az oldalon fajtaismertető, a saját kutyáink, azok munka és kiállítási eredményei találhatók. Az aktuálisan elérhető kölyök kutyákról , a későbbiekben azok eredményeiről is itt tájékozódhat az érdeklődő. A rövidszőrű német vizsla nekünk nem egyszerű hobbi, hanem szerelem.

Schwarz Feuer

Schwarz Feuer

1989. óta foglalkozom német juhászkutyák, azon belül tenyésztésével és kiképzésével. Általam tenyésztett például a jászberényi mentőkutyásoknál szolgáló eb, pár évvel ezelőtt a világbajnokságon második helyezést ért el.

Silver-York

Silver-York

Nevem Putnoki Gáborné, Budapesten élek férjemmel és kutyáimmal. Történetünk 1989-ben kezdődik. Ekkor vettük az első kiskutyánkat lányunk /12 éves volt/ véget nem érő könyörgésére. Férjem, aki elhatárolódott akkori negyedik emeleti panell lakás miatt mindenféle állattól, először vett a gyereknek egy ezüsthörcsögöt, ami mindent megrágott, amit lehetett. Iszonyú károkat csinált, majd rövid idő után kimult. Nagy volt a zokogás még az én részemről is. Ezen a nyáron egy Olaszországi nyaralás során pillantottunk meg először egy piros-masnis szőrgombócot. Olyan szép volt és olyan bájos, hogy rögtön elvarázsolt! 'Ne lássam a tengert' mondta a férjem, ha nem lesz nekünk is egy ilyen kutyánk.Hazajöttünk, és megkezdődött a kutatás. Újságok hirdetéseit böngésztük - ezidőben Magyarországon nagyon kevés yorki volt. Végre két hónap várakozás után sikerült egy fiúcskát venni, igen kalandos körülmények között. Azt, amelyiket kiválasztottuk, eltörte a lábát, épp amikor mentünk érte. Tenyésztője sirva rohant vele az Orvostudományi Egyetemre. Üres kézzel szomorúan mentünk haza. Szerencsére volt testvére az is fiú, akit elhoztunk helyette. Felnőtt korára is csak 1,60 kg. lett. Nagyon édes volt, imádtuk. Tulságosan is, még a széltől is óvtuk.Nem volt szakkönyv, tartásáról semmit sem tudtunk. Yorki könyvet először Ausztriában vettünk, természetesen német nyelvűt. Boldogan nézegettem a képeket!

Simpatico

Simpatico

Kissné Korpos Krisztina vagyok, családommal Budapest mellett, Dunaharasztin élek. 17 éve a szépségiparban kozmetikusként dolgozom. 2007 tavaszán OKJ-s szakvizsgát tettem kutyakozmetikából, így már nem csak a gazdikat, hanem kedvenceiket is szépíthetem. 2000-2005 között perzsákat és egzotikus perzsa cicákat tenyésztettem és kiállítottam,valamint aktívan részt vettem a hazai kiállítások szervezésében. 2003-től jött a kutya...... A boxer mindig is a kedvenc fajtám volt. Első kutyám Kyra, akit hirtelen felindulásból választottam, nem lett kiállítási kutya, de családunk kedvence. A második választást már tudatos kutató munka követte, így került hozzánk Carlina von Stilbox. Ő sok kiállításon szép eredményekkel szerepelt. Klára második almából maradt nálunk Blanca, aki baby osztályban megkezdte ismerkedését a kiállítás forgatagával.

Sóstóhegy Kincse

Sóstóhegy Kincse

Az oldalon megtudhatod a kennelünket pillanatnyilag érintő eseményeket, megismerheted fedező kanjainkat, az eladó kiskutyáinkat és olyan kutyakiállításokat, rendezvényeket, ahol személyesen találkozhatsz velünk. Ha csak képeket nézegetnél erre remek lehetőséget kínál fotógalériánk. Kellemes időtöltést kínál Fórumunk is, ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg, segítséget kérhetsz, tapasztalatokat és élményeket cserélhetsz velük. Ha bármi kérdésed lenne a kutyáinkal vagy a weboldallal összefüggésben, vedd fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben, akár telefonon keresztül! Utóbbit a Kapcsolat menüpontban találhatod meg!

Steinamangeri

Steinamangeri

1980-ban, 16 éves koromban diákmunka keresetemből vásároltam az első német juhászkutyámat. A keresztségben a Trojka nevet kapta. Trojkával felsőfokú ( K. III.) munkavizsgát tettem és 1984-ig versenyeztem vele. Katonai szolgálati időmben a Határőrségnél nyomozó kutyavezető voltam. A Magyar Államvasutak biztonsági szolgálatánál szolgálati kutyavezetőként is tevékenykedtem.A Belügyminisztérium Dunakeszi szolgálati kutyavezető képző iskoláján kétszer három hónapos kiképzésén is részt vettem.1988-ban Steinamangeri néven kennelt alapítottam. Steinamanger, lakhelyem Szombathely német neve, ami annyit jelent, hogy : Kő a pusztában.A kennelalapítást megelőzően 1987-ben az SV (Verein für Deutscher Schaeferhunde) tagja lettem, és az ugyanebben az évben alapított MNJK (Magyarországi Német Juhászkutya Klub) tagjai sorába léptem az alapítást követően rövidesen. Továbbá tagja vagyok még a szomszédos Ausztria németjuhászos egyesületének az SVÖ-nek is 1990-től.Időközben a családalapítás és az egzisztencia megteremtése miatt az aktív kutyázás kissé háttérbe szorult, mivel a kutyasport nálunk sohasem egzisztenciális kérdésként szerepelt. A 2000-es évben, Lorby Haus Willerau nevű kutyám, aki nyolc évesen hagyott itt bennünket, új kutyát vásároltunk Németországban Hans Uhl v. d. Amperauen tenyészetéből Elfit. Elfivel minden eredményt abszolváltunk.

Steinheart

Steinheart

1975-től kezdődően, német juhászkutyákat tenyésztek. Amióta a fajta kettévált, kizárólag munka vonalúakat. Az ilyen kutyák jelentik számomra a munkát, a szabadidős tevékenységet, az életet. Kizárólag munkavonalra szelektálok kennelemben, ahonnan hazánkba, és a világ minden tájára kerültek már kiváló munkakutyák. A Steinhart tanyán vállalom kutyák képzését bentlakással, panzióztatást, illetve gazdával történő, közös képzést. Eladásra kínálok kölyökkutyákat, növendékeket és felnőtt kutyákat egyaránt, előképzéssel, kiképezve, igény szerint vizsgával. Vásárlás előtt lehetőséget biztosítok a kutya megismerésére, megnézésére, kézbe vételére akár képzés közben, akár különféle élethelyzetekben. A leendő gazda kívánalmait megismerve, tudom ajánlani az igényeinek legmegfelelőbb kutyát. Amennyiben a gazda szeretné, nevelési, tartási, etetési, képzési tanácsokkal látom el. Tenyésztés során vesszőparipám a munkavonalú német juhászkutyák terhelhetőségének, munkabírásának, kiváló ösztöneinek megtartása, fokozása, a fajta kezelhetőségének, nyíltságának megtartása mellett.

Strázsavári

Strázsavári

Gröschl Ferenc vagyok, a Strázsavári Yorkshire terrier kennel tulajdonosa. Kutyás életem 14 éves koromban kezd˜dött két kedves és hˆ keverék kutyámmal. Velük kezdtem kutyaiskolába járni, majd mint kutyakiképz˜ sok-sok évet töltöttem a pályán, több IPO I-es és II-es vizsgás kutyát képeztem. Kutyakiállításokra járva ismertem meg a Yorkshire terriert és kedveltem meg ezt az élénk,vidám és kedves kis társ kutyát...... 1996-ban vásároltam els˜ kutyámat, és vele kezdtem el a tenyészetem kialakítását....Célom az életvidám, boldog és a küllemi elvárásoknak is megfelel˜ yorkik tenyésztése. Ezúton köszönöm meg tenyészt˜társaimnak, hogy szinte minden segítséget megadtak, és számomra is elérhet˜vé tették értékes import kutyáik vérvonalát. Remélem kutyáimat nézegetve és vérvonalaikat tanulmányozva sok látogatónak szerzek örömet és néhány kellemes pillanatot.

Tuti menü