Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyakennel linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Di Villa - Gyémánt [3. oldal]
részletek »

Kutyakennel képes leírás: Di Villa - Gyémánt [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kutyakennel.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 125 db
Di Villa Hunnicum

Di Villa Hunnicum

Lődiné Gombkötő Anita vagyok, civil foglalkozásomat tekintve élelmiszeripari mérnök. Orosházán, családi házban élek férjemmel és két gyermekünkkel. Házunkhoz tartozik még egy fűtött kennelsor és egy kutyaiskola, ahol a kutyabarátok, profi versenyzők, kiképzők és a magyar válogatott tagjai is találkoznak és dolgoznak. Minden itt kezdődött...A boxer mint fajta nagyon megtetszett. Folyamatosan gyűjtöttem az információkat és elhatároztam, hogy tenyészteni kezdek... A di Villa de Hunnicum Kennel-t 2007-ben alapítottam, családi bátorításra. Nálunk mindeki kutyás. A férjem dobermannt tenyészt, az aranykoszorús von Hunnoterra Mestertenyészet tulajdonosa. Nemzetközileg is ismert, elismert dobermannok tenyésztője. Édesanyám a del Gladio Bull angol bulldog kennel tulajdonosa.A gyerekeink is önálló elképzelésekkel ostromolnak bennünket. Nagy a valószínűsége, hogy gyorsan bővülni fog családon belül is a szakmai stáb. Közel 1 éven keresztül nézelődtünk, érdeklődtünk, bújtuk a netet.A férjemmel megegyeztünk abban, hogy csak csúcs-minőségű boxereket veszünk és csak felnőtteket. Így biztos nem nyúlunk mellé. Sikerült találnunk egy tenyész-párt Olaszországban, Damon és Vega del Colle del'Infinito-t.

Diamondgloss

Diamondgloss

Kaposváron családi házban töltjük mindennapjainkat egy mopsz és egy rotweiler társaságában. Mindig is akartunk egy kisebb testű és jó fejjel rendelkező kiskutyát, akit igazán lehet szeretgetni és dögönyözni. Ismerőseimnél és a családon belül is megismerkedhettünk a mopszok tulajdonságaival, amik lenyűgöztek bennünket. Szeder kiskutyaként is aktív volt és elmondhatjuk, hogy a mondás igaz! A kutya választja ki a gazdáját, mint ahogyan bennünket is Szeder. Lerázhatatlan volt és akaratos, nem lehetett neki nemet mondani. Így hát Ő lett a mi másik házi kedvencünk. Nagyon szeretetre méltó és szeretetre vágyó kutya, aki önzetlenül szereti a családját és nagyon hálás is egyben. Játékossága kifulladhatatlan és igazi házőrző, ami egészen csodálatra méltó. A ringdresszúra tanulása és gyakorlása után eljutottunk első kiállításunkra, ahol fajtagyőztes lett Szeder. Sokan tévhitben élnek, hogy a mopszok kizárólag szobakutyák -fáradékonyak, alig kapnak levegőt vagy el vannak hízva és nem terhelhetőek ennek a fajtának a képviselői. Egyik kedves barátunk felhívta a figyelmünket az agility szépségére és pozitív oldalára, így hát úgy gondoltuk, miért is ne próbálhatnánk. Dia élsportolói múltja adott volt ahhoz, hogy ezt a sportot együtt eredményesen űzzék.

Diego de la Cosa dogos- argentin dog kennel

Diego de la Cosa dogos- argentin dog kennel

Minőségi argentin dog (dogos agrentinos) kutyák a Diego de la Cosa kennelben. Tenyésztő: Nyírő Gábor. A tenyészet kutyái kitűnő idegrendszerűek, diszplázia szűrt többszörös bajnokok. A kis kutyák minden esetben minimum kétszer oltva, többször féregtelenítve vannak. A Diego de la Cosa kennel fedező kanjai: ENZO Blansky les (Rock Audacity x Arina Blansky les), Huaino de Indios Latinos (Alfa Divina Fortitudo x Espada de Indios Latinos) HUNGARIA CHAMPION,SZERB CHAMPION és Zodiac de Santa Esmeralda (Santos Verdes Pampas &Paraguay de Santa Esmeralda)Szerb Champion,Hungaria Junior Champion,Szerb Junior Champion,8 x BOB,2 x CACIB,5 x CAC, BOG II. A kutyákkal fedeztetést vállalunk!

Donevaris Bohém

Donevaris Bohém

Ez az oldal Fridáról és Tysonról, a két boxer kutyámról szól. Mindezeken túlmenően az újonnan bejegyzett Donevaris Bohém Boxer Kennel megismertetését, valamint a fajta népszerűsítését is célul tűztem ki, ezzel is bizonyítva a Német Boxerek iránti elkötelezettségemet.

Dózsafalvi

Dózsafalvi

Kiss Csabának hívnak 1977. 06. 25.-én születtem. Gyermekkorom óta családomnak Német juhászkutyája volt. Talán ebből is adódik a Német juhászkutyák iránti szeretetem. 1995-ben vásároltam az első Német juhászkutyámat, aki 7 évig szolgált hűségesen. 1996-ban döntöttem úgy hogy szeretném ezt a fajtát tenyészteni, és megvettem az első szuka kutyámat. A tenyésztést 1998-ban kezdtem. Azóta már több kutyát készítettem fel munkavizsgára és tenyészszemlére ill. körungra. A kezdeti nehézségek ellenére az elmúlt 4-5 évben már sikerült olyan kutyákat tenyésztenem, amik az elképzeléseimnek ill. a standard leírásnak megfelelnek. Ehhez szükség volt számomra új vérvonalak megismerésére és beszerzésére. Célom a jó idegrendszerű, egészséges, sport és szolgálati kutyák tenyésztése.Sok sikert kívánok mindenkinek az általam tenyésztett kutyákhoz. Bízom benne, hogy mindenki megtalálja az elképzeléseit, számításait bennük.

Einsamer Wolf

Einsamer Wolf

Ez az egész (Szerelem? Átok? Áldás?) 1955-ben kezdődött, amikor Desics Sanyi barátomtól kaptam egy farkaskutya kölyköt. 13 évesek voltunk, anyagi helyzetünket tükrözi, hogy egyetlen fotóm sincs Rióról, mert első kutyám évekkel megelőzte Pajtás gépemet.Nem volt TV, nem volt rádiónk, mégis nagyon gazdagnak éreztem magam, mert volt egy igazi német juhászkutyám. Miénk volt a Kőszegi hegység, a Gyöngyös patak mindkét partja fáival, bokraival. Nem volt még Augsburgi - modell, nem értettünk sokat a kutyához, Rió mégis megmutatta nekünk, mi rejlik a német juhászkutyában.Fogadásokat kötöttünk, el lehet-e bújni előle, és nem tudtunk olyan akadályt építeni, amit nem győzött volna le, s ne követett volna minket. Ebben az időben anyám kamrájából érthetetlen gyorsasággal fogyott a zsírban elrakott tepertő. Évekkel később egy akadályt Rió sem tudott legyőzni. Az aknamezőt a határon. Aztán jöttek a többi kutyák egymás után. Sokáig csak Rió nevű kutyám volt. Őt kerestem mindegyikben. 1971-ben megcsaltam a német juhászt boxerrel, később dalmatával és acélkék doggal is. Én hűtlen voltam hozzá, ő hozzám soha. Néhány regisztráció nélküli alom után, (a papírt nem tartottam sokra, talán az egyetlen ejtőernyős voltam az országban, aki nem kért ugró könyvet) beláttam tévedésem, s fájdalmasan későn 1997 márciusában váltottam ki az Einsamer Wolf kennel nevet.

Érmelléki Szépség

Érmelléki Szépség

Guba Sándor vagyok, 1969 szeptember 18-án születtem Nagyváradon, ahol jelenleg is élek feleségemmel Tündével, valamint gyermekeinkkel Anettel és Áronnal . Gyermekkorom óta német juhászkutyám volt, igaz csak hobbyszinten, de mindig is arról álmodtam hogy egyszer min˜ségi kutyákat fogok tenyészteni. Els˜ közös kutyánkat nem mi választottuk, találkozásunk alkalmával mellénk szeg˜dött, így egy percig sem volt kétséges, hogy ˜t visszük haza. Lea azóta is nálunk él , s az els˜ kiállítási sikerélményeinket is ˜ általa tapasztalhattuk meg. Kés˜bb került hozzánk Lexi (Turul-Völgyi Harcos Alex ), aki újabb kitˆn˜ eredményeket hozott számunkra, s innen már nem volt megállás. Tenyészetünk újabb kutyusokkal gazdagodott, akik egyre több id˜t igényeltek és egyre több örömöt, vidámságot hoztak családunk életébe. Tenyészetünk csak most kapott hivatalosan is nevet, az Érmelléki szépség elnevezést, ami az Érmellékhez való köt˜désünkb˜l ered.

Faithful Eyed

Faithful Eyed

2000 -ben tetszett meg a fajta, ekkor vettem meg első Golden retriever kutyámat, BELLT!Kiállításokra kezdtünk járni csak, mint néző. Egyik kiállítás alkalmával ismerkedtem meg Mariannal az Ördöghegyi kennel tulajdonosával. Tőle vettem Ördöghegyi-Berni Eddy (Colt).Azóta is szoros kapcsolatot tartunk. Sok közös élményünk volt! Colos nagyon sok kiállításon vett részt,

Fenerly

Fenerly

Kennelemet 1995-ben alapítottam, kezdő kutyafajtáim az amerikai staffordshire terrier és a golden retriever voltak. Mivel az egyetemet Magyarországon végeztem, sok török ismerősömnek általam lett a fent említett két fajta, illetve német juhászkutyája. Mindeközben elkezdtem kiállításokra járni, melynek során próbáltam minél jobban megismerni a fajtákat, elsajátítani a vérvonalakat.A Törökországba exportált kutyákkal az évek során igen komoly kiállítási eredményeket sikerült elérnem, amiért külön köszönettel tartozom az ottani új gazdáknak, tulajdonosoknak.2001-ben megalapítottam a Von Fenerly Német Juhászkutya Kennelemet.Időközben kialakultak törökországi, németországi kapcsolataim mind a német juhászkutya tenyésztők körében, mind a staffordshire terrier és a golden retriever tenyésztők között.2005-ben a HNJK Debreceni Szervezete vezetőségébe választott.

Hirdetés
Free More

Free More

Rácz Anita vagyok, a Freemore Yorkshire terrier kennel tulajdonosa. Tiszaújvárosban élek kertes házban a párommal és kutyáimmal.Amióta az eszemet tudom, állatrajongó vagyok. Mint a legtöbb panelban felnövő gyerek, én sem kaptam a szüleimtől kiskutyát, mondván 'egy harmadik emeleti lakásba nem való kutya'. Gyerekkoromat mégis egy tacskókeverék kiskutya társaságában töltöttem, akit Jeery Lee-nek hívtak. Jeery-t 1992-ben egy hétvégi kirándulás alkalmával csempésztem haza a Trabantunk hátsó ablakában, rongyba csavarva.A kiskutyám nem volt szép, 'szivargyújtónak' csúfolták, de a kedvessége, intelligenciája és jelleme a legszebbé tette számunkra. Tizenhat évet töltött velünk és amikor eltávozott, hatalmas űrt hagyott maga után. Az első Yorkshire terrier kutyámat, Manót 2004-ben kaptam születésnapomra a páromtól, Gyulától. Szerelem volt első látásra! Ez az apró szőrgombóc az első pillanattól levett mindkettőnket a lábunkról. Itt új fejezet kezdődött életünkben! Nem csak a lakásunk minden zugát osztottunk meg vele, hanem az életünk minden pillanatát is! Pörgött, forgott a gumicsirkéjével, mi pedig órákig néztük játék közben. Ekkor még fogalmunk sem volt olyan dolgokról, mint kutyakiállítás, tenyésztés. Nem tudtuk a fajtastandard előírásait, hogyan és mivel kell a yorki szőrét ápolni ahhoz, hogy olyan fényes, selymes és hosszú legyen, mint a kiállításon látott kutyáké.

Friendly Bull

Friendly Bull

6 évvel ezelőtt lettünk a bullmasztiff fajta szerelmesei. A kezdeti hobbi az évek során elhivatottsággá nőtte ki magát és rengeteg örömteli pillanatot szerzett nekünk. Jelenleg 6 kutyánk van, közülük 4 saját tenyésztés. Rendszeres résztvevői, látogatói vagyunk a kutyakiállításoknak, Magyarországon és külföldön egyaránt. A kiállítás az évek során életünk szerves részévé vált, mindamellett, hogy jó kikapcsolódás és program, valamint kellemes időtöltés, emellett figyelemmel kísérhetjük a hazai és külföldi bullmasztiff állomány alakulását is.

Glastonbury

Glastonbury

1995-ben vásároltuk meg els˜ bullmastiff szuka kutyánkat, azóta a fajta elkötelezett híve az egész családunk.Az általunk tenyésztett kutyák is szépen szerepeltek a hazai és- nemzetközi kiállításokon, de f˜leg a klubkiállításokon,világkiállításon, speciálbíróknál elért eredményeinkre vagyunk büszkék.Kutyáink családias, tiszta, egészséges környezetben nevelkednek.Rendszeres kutyakiképzésben részesülnek a szocializáció végett.A jó kondíciót a magas prémium min˜ségˆ tápok, valamint a rendszeres húsfogyasztás biztosítja.Kislányunk a 9 éves Erika Jázmin sokat játszik velük és nagy hozzáértéssel, szeretettel bánik eme nagytestˆ fajtával,így kutyáink családtagként élnek mellettünk. Büszkék vagyunk kutyáink kondíciójára gyakran túrázunk velük akár 15-20 km-t is a Mátrába, ezért jellemz˜ rájuk az egészséges feszes test,izmosság, könnyed mozgás, kiváló idegrendszer melyet a fajta nemesítésénél a legfontosabb célunknak tartunk. Mivel Magyarországon a bullmastiffok várható életkora sajnálatos módon 6-7 év, kennelünkbe olyan vérvonalak tenyésztését tartjuk irányelvnek melynek köszönhet˜en ezen kutyák 11-12 évig is elélhetnek. Örömünkre szolgál, hogy a tenyészetünkb˜l kikerült kutyák gazdáitól is nagyon pozitív visszajelzéseket kapunk és ez er˜t ad a további munkához melyet szívvel-lélekkel végez családunk.

Gold and White Angels

Gold and White Angels

A Yorki tenyésztése és az érdekl˜désem eziránt a bájos kutya iránt a 80-as évekre vezethet˜ vissza. A kiállításokra mint néz˜ kijártam, s azon vettem észre magam, hogy mindig a Yorki ringnél állok. Az els˜ kutyám egy Csehszlovák vérvonalú szuka volt, majd látva, hogy az itthoni állományt javítani kell, én hoztam be az országba els˜k között egy Nyugatnémet kant, Zimbo Of Blue Line-t, aki számos gy˜zelemhez segített.

Gold Gelb

Gold Gelb

Évtizedekre visszatekintő kutyás múlttal a hátam mögött a boxer csodálatra méltó bátorsága, eleganciája és öregségében is megőrzött játékossága miatt szerettem bele a fajtába.Majd egy baráti látogatás alkalmával talált meg egy kétéves mops szuka. A nézése, ragaszkodása nem hagyott kétséget, ő kell nekem. Megkaptam, és azóta fajtája minden bájával (horkolásával), vidámságával, ragaszkodásával, önérzetességével megismertetett.

Golden retriever kutyák az Erdőskerti Kennelből

Golden retriever kutyák az Erdőskerti Kennelből

A Golden retriever sokoldalúsága és emberszeretete elbűvölt minket. Ezért is kezdtünk bele évekkel ezelőtt a tenyésztésébe, ezáltal pedig a munkánk lett a szórakozásunk. Gyermekbarát kutya, akiknek a gyermek és emberszeretetük határtalan. Nagyon tanulékony, kedvenc játszótársává válik mindenkinek. A golden retriever kiváló vadászkutya, de használják kábítószer kereső kutyának is. Ezeken kívül képezhető segítő kutyákká, mint vakvezető, mozgássérültek segítőjének is. A világnak több pontjáról kapunk megkereséseket kutyáink iránt.

Grand

Grand

Szebeni Csaba vagyok a Grand Box kennel tulajdonosa. Szeretném önöknek nagy vonalakba bemutatni, kennelem történetét találkozásomat a boxeral és egy-két eredményes kutyámat, és a tenyésztési koncepciómat. Egészen kisgyerekkoromban láttam meg a boxer fajtát, ami igazán elnyerte a tetszésemet. De csak 1993-ban lett számomra elérhet, hogy megvásároljam életem első boxerét Metáltündér Ancsát. Mikor ő meg érkezet hozzám, akkor ismertem meg igazán a boxer fajtát. Mennyire karakteres, temperamentumos, de mind-e mellet életvidám örök mozgó és játékos. Ancsa kutyámmal kíálltáson kisebb -nagyobb sikereket értem el. 1996-ban a minőség előrelépése érdekében, megvásároltam Edelstein Gemma nevű kutyámat, aki meghozta számomra a hozzá fűzött reményeket. Gemma igazán sikeres, kíállítási és tenyészkutya lett gyakorlatilag ő lett a kennel alapitó szukám, az általam tenyésztett összes boxer egyedében megtalálható. Gemmát fedeztetem 1998-ban Magnum di Massumaticoval aki akkori elit élvonal egyik sztár kutyája volt, számomra ő testesíti meg mai napig az ideális boxert. Ötölük született meg Grand Box Geronimo aki töbszörösen gyöztes és Veterán Atibox gyöztes lett Immár 11-éven túl mái napig nagyon jó egészségben köztünk éli öreg napjait.

Gyémánt - homoki

Gyémánt - homoki

Oldalunk célja ennek a gyönyörű kutyafajtának a megszerettetése, történelmének, jellemének bemutatása. Természetesen ebből illetve ehhez hasonló oldalakból nem lehet megtanulni mindazt, ami Yorkshire terrierünk tartásának, nevelésének, ápolásának és tenyésztésének öröme és buktatója. Weboldalunk kialakítása, szerkezete, tartalma mindenképpen alkalmas arra, hogy a szükséges alapismereteket megszerezze mindaz, aki e fajta után érdeklődik. Az itt leírtak viszont nem alkalmasak arra, hogy bárki felelőtlenül kutyatenyésztésbe fogjon. Ezért nem is foglalkozunk részletesen tenyésztési ismeretekkel. Elsődleges szempontunk segítséget nyújtani a yorkit vásárolni szándékozóknak. Bízunk benne, hogy már yorkival rendelkező gazdiknak is tudunk hasznos információkkal szolgálni. Szeretnénk, ha minden Yorkshire terrier a neki legjobban megfelelő környezetben nőne fel.

Tuti menü