Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyakennel linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bright - Deus [2. oldal]
részletek »

Kutyakennel képes leírás: Bright - Deus [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kutyakennel.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 125 db
Bright Eyed Hero

Bright Eyed Hero

Fábián Tímea vagyok és Szegeden élek a családommal, és a kutyáimmal. Az első kutyámat, Rudit 2003-ban vettem meg és azonnal szerelmese lettem e gyönyörű fajtának. Jelenleg a legfőbb vágyam az , hogy a Yorkit csak is minőségileg tenyésszem és ne mennyiségileg. Mostanra elértem, hogy a sokat tudó tenyésztők is segítsenek ebben, és hálával fogadva minden tanácsot és azt megtartva igyekszem ezt a csodálatos fajtát még szebbé nevelni. Ezúton szeretném kiemelni a legfőbb segítségemet és tanácsadómat, kedvenc tenyésztőm nevét megemlíteni és megköszönni, hogy megvehettem az alapító kutyámat Rudikát. Köszönöm neked Judit tatabányáról. Ha érdekli önt egy kennel élete és sorsa akkor bármikor szívesen látom oldalamon. A kennelem jelenlegi neve a Bright eyed hiro nevet viseli, amely név hűen tükrözi Rudi és a lányok tekintetét...

Brodwood kennel

Brodwood kennel

A tenyészetünk Miskolcon, Borsod megyében található, munkája közel húsz évre tekint vissza. Időközben volt részünk esőben és napsütésben. De általában a fanatikust töretlen a szeretet ez apró lények iránt.Tenyészetünkben megtalálhatóak a Magyarországi irányadó tenyészetek kutyusai és a jeles külföldi tenyészetek elegáns vérvonalai. Célunk olyan kutyusok tenyésztése akik sok sok örömet szereznek gazdijaiknak hosszú életük során. Bár kutyusaink a kiállításokon is bizonyítottak szívesen adunk babákat hobbi célra kedvencnek, hisz a kiállítási szemléletet, hangulatot nem lehet mindenkire ráerőltetni. A lényeg a pici gondos szerető családba kerüljön...

Bulli-Mops of Flash Strong

Bulli-Mops of Flash Strong

Angol bullterrier és mops kutyáink vannak.2004 -ben került hozzánk az első bullink Amsher aki ismeri ezt a fajtát az tudja nem voltak unalmas napjaink.Sokat jártunk vele kiállitásokra szép eredményeink vannak.2007-ben Archibald érkezett a családunkba felbolygatta a mindennapokat.Lett ,a bullik mellett még egy szerelmünk a mops ,kedves bájos tekintetével belopta magát a szivünkbe. Mindig szeretetre éhesen bújik hozzád ,hogy csak Őt csak Őt szeretgesd, figyeli a mozdulataidat ,ragaszkodik hozzád .Éber ,a mieink őrzik a házat félelmetesek. Betörök vigyázzatok.Mig a bullterrier kényelmesen alszik addig a mops örködik. Persze van forditva is ha ők elfáradnak jön a váltás .Lásd a fotoalbumot......... Amiért ezt az oldalt létrehoztuk az az ,hogy 2009-ben nagy dolog történt velünk Amshernek kiskutyái születtek .A fotoalbumban láthatjátok, ALI BABÁT a negyven rabló a jövö zenéje .Jó szórakozást az oldal megtekintéséhez. Köszönet Ágnesnek és Zoltánnak.

Bullmas

Bullmas

1993-ban vásároltam meg az első bullmasztiffomat, egy Geri kölyköt, és ettől kezdve lettem a fajta elkötelezettje. Aztán jött Korona Ralph haszan import kutyám és azóta törekszem a minél jobb minőségű és vérvonalú kutyák elérésére. Voltak olasz és ausztriai import fedeztetéseim és több Champion kutya került már ki kennelemből.

Bullpride

Bullpride

Horváth Péter vagyok, a Bullpride bullmastiff kennel tulajdonosa. Feleségemmel Vikivel 2002 óta tartunk bullmastiffokat. Ez idő alatt sokat tanultunk a fajtáról, és életünk nagy része a kutyák körül zajlik. Számunkra a bullmastiff az ideális fajta, hisz társ, barát, testőr és játszótárs egyben. Nézzen szét honlapunkon, és ha kérdése van a fajtával kapcsolatban keressen meg bennünket.

Bürgerkerti

Bürgerkerti

1975 óta foglalkozom német juhászkutyákkal. Hosszú éveken át elsősorban a kiképzés volt a hobbim. Lakóhelyemen Kalocsán 1975-ben alapító tagja voltam a helyi kutyás szervezetnek, melynek alakulásától kezdve vezetőségi tagja vagyok. Fő tenyésztési célom, hogy bebizonyítsam, a szép német juhász is lehet kiváló munkakutya.

Carlito

Carlito

Hosszú várakozás után kalandos útonkerült családunkhoz 1999-ben egy kölyök bullmastiff, akit Shadow Fighter Falco-nak (Carlos) hivtak. Általa váltunk Feleségemmel együtt a fajta rajongóivá. Tenyészetünkre nem jellemző a nagy létszám.Mindig csak annyi Bullmastiffunk van,hogy a maximális gondoskodást törődést minden kutyánk egyformán megkapja. Kutyáinknak nagy mozgásteret biztositunk, valamint figyelmet forditunk a rendszeres mozgatásukra. Bullmasstiffjaink képesek szabadon követésben hosszútávon a gazdi mellett is futni. Törekszünk arra, hogy kutyáink kiegyensúlyozott idegrendszerrel rendelkezzenek a jó kondiciójuk mellett. Magas minőségű tápanyagokat használunk étkeztetésükre. Minden kutyánknak biztositjuk a napfürdőzéshez szükséges helyet a kertben. A nap legnagyobb részében együtt vannak kutyáink.

Charisma

Charisma

Pár sort szeretnék írni arról, hogy hogyan kerültem a kutyás világ népes táborába. Ez ugyanis tényleg egy külön világ, ahol az emberek egy kicsit másképpen, más értékrend szerint gondolkodnak, mint nem kutyás társaik. Az állatok iránti szeretetem és csodálatom gyermekkoromtól fogva bennem van. Az első kutyámat, egy angol cocker spánielt, 1986-ban vásároltam egy kutyakiállításon a barátaim segítségével. Nem tudatosan választottam a fajtát, mégis minden ott kezdődött el. A kutyás ismeretek terén meglévő hiányosságaimat akkor értettem meg igazán amikor MILIKÉT elvittem egy kutyakiállításra. Leginkább a felkészítéssel volt probléma, no meg azzal a sok-sok aprósággal, ami egy ilyen kiállításon elengedhetetlen. Közben egyre több információra tettem szert a fajtával kapcsolatban és elhatároztam, hogy kutyakozmetikus leszek. 20 éve nyitottam meg saját kozmetikámat. Az évek során nagyon sok kis házi kedvenc megfordult a kezeim közt. A westiek iránti érdeklődésem is így kezdődött. Természetesen egy ellátás alkalmával történt és úgy tűnt, hogy számomra megoldhatatlan a feladat, már ami a szőrápolást illeti. Konokul a fejembe vettem, hogy mindent, amit csak lehet, megtanulok erről a fajtáról. Ma már az üzletemben nagyon sok westie megfordul és én igyekszem is mindent elkövetni, hogy az eredménnyel kutyus és gazdi egyformán elégedett legyen.

Charming

Charming

Budapesten, Pestlőrincen lakunk, ahol családi házunkban neveljük kutyáinkat. Az egész lakást birtokolhatják, de napközben az udvar a nagy játékok színtere. Férjem itthon dolgozik, így mindketten sokat lehetünk kutyáinkkal. Gyermekeink is sokat segítenek, főleg a kicsik gondozásában.

Hirdetés
Cool The Brand Kennel

Cool The Brand Kennel

Nevem Dékány Istvánné, Dunaföldváron élünk családommal, ahol 2003-ban kezdtünk el Mopsz kutyákkal foglalkozni. Igazán nagy örömet jelentett számunkra amikor hazahoztuk első szuka kiskutyáinkat. A család szeme fényei lettek. Hamarosan egy kan kiskutyával is gyarapodtunk, mellyel ez idáig szép sikereket értünk el. Túl vagyunk az első almok megszületésén, minden kiskutya igazi boldogság. Ha ismét választanunk kellene a fajták közül, ma is a mopsz mellett döntenénk. Ennyi ragaszkodás, szeretet, vidámság feledtet minden mást.

Csaholo-Borzas

Csaholo-Borzas

Nevem Kerekes Sándor, Jász-Nagykun-Szolnok megyében azon belül is Kisújszálláson élek. Gyermek korom óta igen közel áll hozzám a magyar kutyafajtákon belül a Puli ill. a Komondor. Miért is a Puli tenyésztése mellett döntöttem? Már iskolai éveim során is különös figyelemmel kísértem, hogy a Puli hogyan is van jelen a magyar ember életében. Ma már tudom, hogy a régi leírások milyen hitelesek és mit jelentett a Puli a mindennapokban. Külön figyelmet érdemel a munkavégzése (terelés, jelzés, őrzés) amit szinte tanítani sem kell vele hiszen a génjeiben hordozza. Ragaszkodása, hűsége csodálatos érzéssel tölti el a gazdáját. Itt szeretném megemlíteni a másik magyar fajtát, a kutyák királyának is nevezett Komondort, hiszem ő pedig a rábízott érték, terület őrzésében felülmúlhatatlan. Nagy örömmel tölt el, hogy családi házunk udvarán mind két fajta jelen van. Az első Pulinkat 1989-ben vásároltuk a Kevi-Pusztai tenyészetből ő egy szuka volt, Alíz névre hallgatott. A nevelgetése közben döntöttük el a családdal, hogy tenyésztési szinten is megpróbálunk foglalkozni vele, hisz így még mélyebben betekintést nyerünk a fajta jellemeibe.1991 óta vagyok a Csaholo-Borzas Puli Kennel tulajdonosa. Kennelünk alapítója egybenKevi-Pusztai Alíz volt.

Cserkófalvi-Arany

Cserkófalvi-Arany

Talán rögtön azzal kell kezdenem, hogy mit is jelent kennelnevünk: Cserókfalvi-Arany. Gy˜r peremkerületén élünk családommal és kutyáinkkal egy nagy kertes házban. Régen ez a település nem tartozott Gy˜rhöz, külön néven szerepelt: Gy˜rszentiván. Az itt él˜ lakosok csak így hívták: Cserókfalva. A Cserók szóra több mende-monda terjeng, hogy mib˜l is alakult, hivatalos verzió nincs, ezért a különféle találgatások történetébe most talán felesleges is lenne belemélyedni.Azt mondják: minden rosszban van valami jó. A retrieverekkel való kapcsolatom egy számomra érzelmileg fájdalmas történethez kapcsolódik. Az én cserfes 2 éves kislányom a bölcs˜débe való bekerülést követ˜en meglehet˜sen zárkózott lett. Így hozott össze a sors Fehér Katival, aki egy kiváló szaktudású gyermepszichológus. Övék volt annak idején a Cseplek-Hegyi tenyészet, golden és labrador retrieverekkel. Az ˜ kutyáikkal való ELS˜ találkozásom során rögtön a fajta elkötelezettjévé váltam! Ez a hihetetlen báj, elegancia és csodálatos bels˜ tulajdonság, ami ezt a fajtát jellemzi örökre kitörölhetetlen emléket hagyott a szívemben. Így került hozzánk 1997.decemberében Cseplek-Hegyi Kevin,a hófehér labrador. 2002-ben sikerült kertes házba költöznünk,így csatlakozott családunkhoz Erd˜kerül˜ Lola a labrador kislány, majd 2005. áprilisában Eremiten Gold Cecil Dorka,a golden retriever lányka.

Csikasz

Csikasz

A történet a 2004. évre nyúlik vissza, mikor is eljött az idő Napfényvárosi-Csahos Duci, azaz Csikasz életében, hogy érettségét, fejlettségét tekintve fedeztetésen, párosításon gondolkodjunk. A számunkra evidens egészségügyi szűrővizsgálaton, tehát a csípőizületi diszplázia szűrésen átesett, sikeres, Normál eredménnyel, azaz ettől a betegségtől teljesen mentes. A párosításra tehát esélyünk volt, hogy megkapjuk az engedélyt, amit a tenyésztő szervezet akkori tenyésztésvezetője, Dr. Brauswetter Viktor állított ki számunkra.És 2004. őszén eljött az idő, azaz Csikasz tüzelni kezdett. Hogy biztosra menjünk és a termékenyülés optimális időben történjen, azaz ne szalasszuk el az alkalmat a mesterséges termékenyítés mellett döntöttünk. Ez meg is történt 2004. októberében Dr. Sebő Ottó rendelőjében Makón. 2004. december elején, pontosan Mikulás napján, annak éjszakáján megszületett Csikasz első alma, 7 fekete Puli kölyök, amiből 4 lány, azaz szuka és 3 fiú, vagyis kan látta meg a napvilágot.

Dawns Little Tiger Mopsz

Dawns Little Tiger Mopsz

A bemutatkozás mindig nehezen indul,úgyhogy el is kezdem gyorsan.2003 nyár végén el döntöttem,hogy szeretnék egy édes bújós kistestű kutyust.Akkoriban még nem volt igazán ismert a mopsz fajta,én is egy újsághirdetésben láttam meg először.Na hát mondanom sem kell szerelem volt első látásra!Sok kutyit megnéztem,de valahogy nem találtam az igazit.Egy piros keretes hirdetésen aztán megakedt a szemem.Amerikai vérvonal,győztes szülők,hmm jól hangzik.Már csak egy kiskutya volt itt akit nem foglaltak le,egy kislány.Én fiúcskát szerettem volna de azért elmentünk megnézni.Sok-sok kis törpe szaladgált,játszott körülöttem,de egy valaki csak ült a lábamnál és nézett rám.Ő volt a kis 'maradék' és én ezt nem is tudtam.Erre mondják azt,hogy a kutya választ gazdit.Enyém lett!Ő lett az én Trixim.Imádtam,gondoskodtam róla és nagyon vigyáztam rá.Aztán gondoltam kipróbálhatnánk magunkat egy kutyakiállításon is.Beneveztem hát életünk első CACIB kiállítására.Egyből tudtam,hogy ezt szeretném csinálni.Elvarázsolt a sok kutya és az az élet ami ott zajlik.Megkaptuk a kitűnő 4. címet,ami nem is rossz elsőre Bánhidi Marika nénitől.Nagyon boldog voltam!

Del Krisztofer

Del Krisztofer

A KRISZTOFER nevet több mint egy évtizeden keresztül rottweilerek képviselték. Egy alkalommal Argentínába vittek kennelünkből rottweiler kölyköt, és akkor támadt az az ötletem, hogy a megszerzett kapcsolat segítségével, megpróbálok az anyaországból jó vérvonalú kölyköt beszerezni, hogy a hazai argentin dog állomány számára vérfrissítési lehetőséget nyújthassak. Így azután 1996 tavaszán megérkezett Argentinából Indio De Los Zahories, hívónevén Macho, és Buenos Aires Milonguita, hívónevén Maya, akik hófehér színfoltként kerültek a vörösbarnával tűzdelt fekete kedvenceim mellé. Rottweiler tenyésztőként minden velük töltött nap új és újabb meglepetést tartogatott a számomra, ahogyan egyre jobban megismertem ezt a számomra új fajtát, és ahogyan napról napra szembesültem a két fajta viselkedésbeli különbségeivel. Nagyon szeretem az intelligens kutyafajtákat, azokat, akik nemcsak okosak, de humoruk is van. Ebbe a kategóriába mindkét fajta beletartozik, azonban talán az egyik legnagyobb különbség, hogy az argentin dogok sokkal makacsabbak, amit egyszer a fejükbe vesznek, azt tűzön, vízen keresztülviszik. A fajtára oly jellemző domináns magatartás azt az érzést kelti az emberben, hogy szinte az emberrel egyenrangúnak képzelik magukat.

Der D-zug Wolf

Der D-zug Wolf

Láng Zoltán vagyok a Der D-Zug Wolf Német Juhászkutya kennel tulajdonosa. 1986.dec.19-én születtem Esztergomban és azóta is itt élek. Mindíg is volt kutyánk (természetessen németjuhász) édesanyám folyamatossan járt kutyaiskolába, így amikor megtanultam járni mindíg vitt magával. Az évek multával egyre többet tanultam és még több kedvet kaptam a kutyakiképzéshez. Sajnálatos módon, mikor annyi id˜s lettem hogy nekem is lehetett volna saját kutyám váratlanul a kertes házat elcseréltük egy lakótelepi lakásra, így nem volt módom kutyát tartani. Ez egy 6 éves id˜szak volt befejeztem az iskolát és elkezdtem dolgozni. Mikor elég vágyat éreztem arra hogy kutyám legyen, szereztem egy keverék németjuhászt, természetesen mindent megalapozva egy régi ismer˜s telkén helyeztem el a kutyát és így kezdtem újra kutyaiskolába járni. Ezzel a d˜ntésemmel beindult a gépezet és nem volt megállás.2004ben bérelni keztem egy külterületi ingatlant ahol laktam is még ebben az évben megvásároltam a tenyészetem els˜ tagját,majd a többit. 2006 elején kiválltottam a kennelnevet a hivatalos tenyésztéshez. 2007-ben letettem egy Kutyakiképz˜ és kiképzés vezet˜i tanfolyamot majd saját ingatlant vásároltam. 2008-ban a Tokodaltárói kutyakiképz˜ iskola kiképzésvezet˜je lettem 9hónapig. Majd 2008 novemberében kiképz˜társammal Dorogon elindítottunk egy kiutyaiskolát melyben jelenleg is kiképz˜ként tevénykedem.

Deus Diabolus Bullterrier Kennel

Deus Diabolus Bullterrier Kennel

A Deus Diabolus Bullterrier kennel hivatalosan 2007 óta létezik, de tulajdonosait régi szerelem fűzi a fajtához. A kezdő lökést 2003-ban egy menhelyről örökbefogadott kutya adta meg. 2010-re a kennel 2 import bullterrier kan kutyával is büszkélkedhet. A Deus Diabolus név jelentése a fajta különleges megjelenésére és egyéni karakterére utal, mivel ebben a fajtában egyesül az isteni természet és az ördögi kinézet. Céljuk, hogy a bullterriert népszerűsítve eloszlassák a fajtát alaptalanul kísértő buta harcikutya mítoszt, és a standard figyelembevételével egészséges kutyákat tenyésszenek. Az oldalon található még: bullterrier képgaléria, információk a bullterrier fedezőkanokról és a bullterrier kölykökről, amik itt születtek.

Tuti menü