Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyakennel linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kutyakennel képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kutyakennel.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 125 db
Alexandria Őre

Alexandria Őre

Nagy Sándor vagyok Kunszentmártonban élek. 2005-ben ismerkedtem meg a bullmasztiff fajtával, ezt követően került hozzánk az első bullmasztiff kutyánk egy nyolchetes kölyök, Barackoskerti Irisz. Azóta eltelt idő alatt mára már két felnőtt bullmasztiffal egészült ki a létszám, szintén a Barackoskerti Kennelből. A kutyák szeretete és a bullmasztiff fajta iránti rajongásom arra ösztönzött, hogy saját kennelt alapítsak, melyben örümünkre megszülettek első kiskutyáink. Célom a fajta mélyreható megismerése, népszerűsítése. Tenyésztésben törekedni a minőségi bullmasztiffok nevelésére amivel másoknak és magamnak is örömet szerezhetek. Remélem kutyáim és honlapom elnyerte tetszését!

Alsóörs-Menti

Alsóörs-Menti

2003-ban kezdtem foglalkozni a boxer tenyésztéssel. Ekkor vásároltam meg első kutyámat Örhalmi Anettot akivel több kiállításon is részt vettem és az első jelentőssebb eredményeket elértem . Azóta több sajáttenyésztésü kutya került ki kennelünkből.

Amazing Gift from Heaven

Amazing Gift from Heaven

Koreny - Berczki Tímea vagyok, az Amazing Gift from Heaven kennel alapítója. Győrben élek férjemmel, kisfiammal és imádott yorkijaimmal. Gyerekkorom óta rajongok a kutyákért, de számomra ez a fajta lett az igazi szerelem. Már nem tudnám elképzelni az életemet nélkülük, igazi családtagként élnek közöttünk.Kennelemből kikerült yorkik törzskönyvesek, chippel rendelkeznek, rendszeres oltásban és féreghajtásban részesülnek. A minőségre és nem a mennyiségre helyeztem a hangsúlyt.Célom, hogy ezek a bájos, életvidám apróságok egészségesek, kiegyensúlyozottak legyenek, és életük során a leendő gazdinak sok örömet szerezzenek.

Antu Makto

Antu Makto

Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam történetünket. A fajtával 1999-ben ismerkedtem meg, ekkor kaptam első szuka kiskutyámat. A fajta első találkozásra rabul ejtett, így nem sokkal első kiskutyám érkezésére szuka tesvére is hozzánk került, majd egy kan is, elkezdtük kiállításokra járni, tenyészteni, egyszóval a kutyázás igazi hobbinkká, életformánkká vált.. Ekkor még 'Funny Face' kennelnév alatt születtek kölykeink. Majd 2008-ban, pár év kényszerpihenő után elhatároztam, hogy új kennelnév alatt újrakezdem a tenyésztést, kiemelkedő minőségű kutyákra alapozva. Célom olyan szép küllemű, jó temperamentumú, egészséges dogok tenyésztése, amilyeneket Dr. Antonio Nores Martinez is megálmodott. Kellemes böngészést kívánunk Önnek és reméljük, hogy időnként visszalátogat hozzánk.

Aparhanti

Aparhanti

Minden westie-kedvelő kíváncsi a fajta eredetére, de akár más fajtáknál, nehéz pontosan nyomon követni, mikor is különült el önálló típusként a west highland white terrier. Bizonyos: régóta családi kedvencek, számos régi festmény ábrázolja a skót highland-eket, a képen egy kis fehér kutyával. Ilyen például Sir Edwin Landseer, a híres viktoriánus művész 1839-es keltezésű 'Büszkeség és Szemtelenség' című festménye. A legtöbb fajta keresztezésekkel jött létre, s ez alól a west highland sem kivétel. Számos elméletet állítottak fel a westie-t alkotó fajtákról, ám a leginkább népszerű, úgy tunik, a skót terrier, avagy egykoron ismertebb nevén aberdeen terrier és a cairn terrier keresztezését tételezi fel. A fajtának ez a típusa a második világháború óta állandósult. Ez valószínűleg azért történt, mert a háborús évek alatt sokan nem tudták etetni a kutyákat az élelmiszerhiány miatt, s így felhagytak a kutyatartással. A kutyakiállítások is a múlté lettek; a tenyésztésből megmaradt kevés kutya határozta meg a típust s rögzítette azt.

Árminházi

Árminházi

Árminiczki János vagyok Hatvanban élek a családommal. Gyerekkoromat a természet és az állatok közelében éltem. Anyai nagyapám oltotta belém a szőrös és tollas állatok és az egész természet szeretetét. Tizen éves koromban találkoztam először egy nagy fekete szőrős, szakállas és nagyon robosztus kutyával. Szerelem volt első látásra. Akkor sajnos még nem lehetett óriás schnauzerem, ez csak hosszú évekkel később adódott meg. 1988-ban került hozzám Mikes-Uti Ajax majd nem sokkal később Felsőtelepi Démon Amazon, akikkel igen sok kiállításon megjelentem és kisebb - nagyobb sikereket értem el. Ők ketten alapozták meg az Árminházi kennel létrehozását. Ma már a házunk udvarán sajnos nem fér el egy óriás schnauzer ebből a megfontolásból törpésítettem. Így nem veszítettem semmit, hiszen a snaci szív és jellem megmaradt, csak a test ment össze. Kiállításokat járva akár kiállítóként akár nézőként mindig megfogott egy igen élénk, vidám tekintetű, hosszú fényes szőrű kis ékszer. Hosszas beszélgetések és tanakodás után a család úgy döntött, hogy keresünk egy olyan tenyésztőt, ahol első a minőség és a kutya szeretete. Így jutottunk el Szakács Katyhoz és Barbarához a Devil Of York yorkshire terrier kennel tulajdonosaihoz, ahol rövid várakozás után miénk lehetett Q'Kiss, azaz Kissy. Nem csalódtunk, azt kaptuk, amit vártunk...

Artemisz

Artemisz

Olyan német juhászkutyákat szeretnénk tenyészteni, melyek bármilyen körülmények között kitűnően helytállnak. Legyen az szolgálati, sport, vagy akár hobby cél. Ahogy olvasom amiket írok, elgondolkodom azon, mennyire is lehetséges ez. Mi a feladata egy szolgálati német juhászkutyának? Tömeget oszlatni, bombát, kábítószert, cigarettát keresni, eltűnt személy után kutatni romon, erdőn, mezőn, személyt azonosítani, határt védeni, menekülő személyt elfogni, látás, hallássérült, mozgáskorlátozott személyt segíteni, terápiás kutyaként segíteni a beteg, idős emberek, gyerekek lelki sérüléseinek gyógyításában. Nem is említettem a hulla, illetve tűzfészekkereső kutyákat, területőrző, és testőr kutyákat. És még sorolhatnám. Ezeken a területeken mind találunk német juhászkutyákat. Sőt. Többségében német juhászkutyákat. Mit várnak el egy sportkutyától? Fogjon keményen, de legyen kiegyensúlyozott, barátságos. Legyen figyelmes, fegyelmezett, irányítható, könnyen képezhető, jó munkakedvű, de a nyomon legyen önálló. Ugorjon, másszon, apportírozzon. Ne reagáljon a lövésre, tömegre. Agilityben legyen gyors, ügyes, irányítható. Bár meg kell vallani, agilityben nem a német juhászkutyák a sztárok. Akár hiszik, akár nem, sok német juhászkutya kitűnően terel, és hallottam már olyan német juhászkutyáról is, akivel vadásztak.

Attraction

Attraction

Családunk régóta szereti és tart kutyákat. Először a hetvenes években egy magyarvizslát neveltünk. Ezt követően német dogok voltak a kedvenceink. Néhány év kihagyás után 2002 óta német boxerrel foglalkozunk. Tetszet benne játékosságuk és erőt sugárzó alkatuk. Ebben az évben szereztük be első boxerünket hosszú keresés után. Szerettünk volna mind alkatában mind idegrendszerében kimagasló tulajdonságokkal rendelkező állatot beszerezni. Első választásunk Pannon-Box Jesse-re esett. Kölyök kori csökönyösségét kutya iskola elvégzésével ellensúlyoztuk. A kutya kiképzése nem csak az állat jólneveltségét, hanem az ember és állat közti kapcsolat elmélyítését is jelentette. Rengeteg munkával engedelmességi majd IPO-1 munka vizsgát tettünk A sok együtt töltött idő nem csak a kutya számára volt fontos, de a kiképzések jó kikapcsolódást jelentettek a hétköznapi munka monotonítására is. A vizsgákon nem csak a kutya de mi is vizsgáztunk a kiképzésen tanultakból. Az évek során úgy gondoltuk, hogy kutyánknak jó lenne egy társ. Régi tenyésztő ismerősünkhöz fordultunk akitől vásároltunk egy másik kutyát is a Pannon-Box Queen-t. 2006 évben hozzánk került Morgana De Colle Dell'Infinito nevű kutya. 2007 évben a lassan öregedő kutyáinktől kölykök születtek. A született kölykök nagyon szépek, melyekre büszkék vagyunk, úgy gondoltuk másoknak is bemutatjuk őket.

Beautiful Clement

Beautiful Clement

Ez az oldal a mops kedvelők számára készült. Oldalainkon hasznos tanácsokat kaphatnak a kutyák tartásához, gondozásához, továbbá a kennelünk híreiről és mops-ról szóló leírásokat is olvashatnak. Reméljük oldalaink elnyerik tetszésüket és legközelebb is látogatóink között üdvözölhetjük Önöket!

Hirdetés
Beregháti harcos

Beregháti harcos

Vancza József vagyok és Tiszaszalkán élek. A Beregháti Harcos Kennelnek több évtizedes múltja van. Pár év kihagyás után 2006-ban újra útjára indítottam tenyészetemet. Abban az évben vásároltam Székely Szentkirályi Zeta Jones nevű szuka kutyámat. Azóta eltelt idő alatt mára már két felnőtt bullmasztiffra egészült ki a létszám, Hard Soldier Kaméleon nevű kan kutyám vásárlásával. A kutyák szeretete és a bullmasztiff fajta iránti rajongásomat ennyi év után sem tudtam csillapítani. Célom a fajta mélyreható megismerése, népszerűsítése. Tenyésztésben törekedem a minőségi bullmasztiffok nevelésére amivel másoknak és magamnak is örömet szerezhetek. Remélem kutyáim és honlapom elnyerte tetszéseteket!

Best Princess

Best Princess

Budapest egyik kertvárosi részén élek családommal és kutyáimmal egy kertes házban. Húsz évvel ezelőtt kezdtem kutyatenyésztéssel foglalkozni, akkor még Amerikai Cocker Spánielekkel. Sok éves kihagyás után 2000 nyarán vettem meg első Yorkshire Terrieremet, majd az évek során kialakult jelenlegi tenyészetem. Számomra nagyon fontos, hogy kutyáimat családtagként tartsam. Rengeteget foglalkozom ápolásukkal, nevelésükkel. Mindegyik kutyusom önálló egyéniség, emiatt is külön törődést igényelnek. Olyan leendő gazdik számára ajánlom ezt a remek kutyafajtát, akik hosszú évekre keresnek kedves, ragaszkodó társat maguknak, és szívesen foglalkoznak velük.

Bigbodyguards

Bigbodyguards

A nevem Gyomai József,én vagyok a Big Bodyguards kennel tulajdonosa. A kennelt 2000 év01.hó 12.én alapítottam. Eleinte Tosa Inu-val majd Mastino napoletano-val kezdtem. 2003-ban egy barátom költözés miatt megkért hogy átmenetileg helyezzem el 12 hónapos bullmastiffszukáját. Ez a kutya Joandre Dream aki végül nálam maradt és vele elkezdődött elkötelezettségem a bullmastiff fajta iránt. Ebben a kutyában végre megtaláltam azt a temperamentumot, küllemet, egészséget ami miatt ma is csodálom ezt a fajtát. Amikor Dream elérte azt a kort hogy utódai legyenek igyekeztem számára olyan kant találni amelytől olyan utódok születhetnek akik ezeket a fent leírt tulajdonságokat hordozzák sőt ha lehet ezt még fokozzák. Így esett a választásom Somogyvári Vitéz Othelló-ra. Ez a pároztatás számomra több eredményt hozott mint reméltem mivel azontúl hogy született négy gyönyörű egészséges kölyök, kialakult egy barátság a Somogyi családdal akiknek azóta is rengeteget köszönhetek. Nekik köszönhetem Somogyvári Vitéz Uránó nevű kutyámat is akit 2004 márciusában vettem 15 hónaposan és azóta sok szép sikert értem el vele hazai és külföldi kiállításokon és mivelő még csak kétéves még ezután is sok sikert érhet el.

Black Jade

Black Jade

Miért mopszok? Szeretjük őket. Nagycsaládosként családi környezetben tartjuk őket, mind a felnőtt, mind a kölyök kutyák szocializáltak. Az tartson mopszot, aki családtagként akarja tartani, nem pedig állandóan odakint. A hagyomány szerint társasági kutya, öleb. Fajtája miatt érzékeny, a gazdájától távollétet nehezen viseli; akkor érzi legjobban magát, ha alapvetően lakásban tartják. A kinti környezeti viszonyokat rövid orra miatt nehezen tudja elviselni. Gondozása könnyű, felnőtt korban kevés mozgás igénye van. Elítéljük azokat, akik lélek nélküli tárgyakként kezelik a kutyákat - pl. láncon tartják őket a kertben, szinte mozgási lehetőség nélkül. Magyarországon a rossz törvényi szabályozás miatt sok a szaporító, azaz a be nem jegyzett tenyésztő', aki törzskönyv nélkül árul. Miattuk megnőtt a beltenyészet. Olcsóbb, de kockázatos a szaporítótól venni kutyát, mert nincs szűrve, genetikai háttér miatt megvakulhat, súlyos idegrendszeri probléma alakulhat ki 1,5-2 éves korától. Küldetésünk: a fentiekben vázolt magyarországi helyzet miatt más tenyésztőkkel összefogva hozzájárulni a hazai mopsz állomány vérvonalának külföldi minőségi vérvonallal történő felfrissítéséhez.Három hobby kutyánk is van. Először a két spániel csatlakozott hozzánk. A mopszokat a harmadik hobby kutyánkon keresztül ismertük meg. Egy kicsit kutya, egy kicsit cica, egy kicsit malacka, és egy igazi móka.

Black Treasure

Black Treasure

Feleségemmel közösen alapítottuk tenyészetünket. Mindketten Budapesten születtünk, de mindig is volt kutyánk és mindig arra vágytunk, hogy kertes házban sok kutyussal éljünk együtt. 2003.-ban vásároltuk az első két chihuahua kutyusunkat akiknek már nagyon kényelmes életet tudtunk biztosítani, mivel addigra már sikerült Örbottyánba egy nagy családi házba költöznünk, ahol a kert is elég nagy ahhoz, hogy sokat szaladgálhassanak, játszanak, nyáron pedig jókat napozzanak ezek a kis tündérkék. A chihuahua kutyus a világ legkisebb kutyusa, de ebben a picurka testben óriási szív és lélek lakozik. Minden kutyusunk külön egyéniség, de közös bennük, hogy nagyon okosak, értelmesek és könnyen tanulnak. Tenyészetünk célja, hogy szép és egészséges kutyákat szerető családokhoz jutassunk, hogy sok-sok szeretetet és boldogságot adjanak az új gazdiknak és természetesen ők pedig családtagként éljék le életüket.

Blackface Angel

Blackface Angel

Zsubori László és Zsuboriné dr. Csanádi Tünde bullmasztiff tenyésztők vagyunk Magyarországról. Kalocsán élünk. 12 éve foglalkozunk kutyákkal.Először fekete óriás schnauzereket tenyésztettünk. 1998 óta viszont a bullmastiff fajta szerelmesei vagyunk. Tenyészetünk alapját az európai hírű Somogyvári-Vitéz Kennelből származó kutyák adják. Továbbtenyésztésük során is ezt a vonalat követjük. A születendő utódokból szeretnénk minőségi egyedek megtartásával és idegen vonal bevezetésével színvonalas és minőségi tenyészetet létrehozni.Jelenleg 4 szuka és 3 kan képezi a tenyészetet. A hazai és külföldi kiállításokon is részt veszünk, egyre nagyobb sikereket elérve. Családunk minden tagja szereti az állatokat, melyek életünk fontos és mára már elengedhetetlen részei.Honlapunkat 2004. november 14-én indítottuk, és reméljük, hogy tetszésüket elnyerve barátokra és kapcsolatokra teszünk szert.

Blue Casmir

Blue Casmir

A Blue Casmire Kennel alapítója és tulajdonosa Engambe Monika vagyok.A fajta szeretete gyermekkori rajongásból fakad,így amikor megkaptam első kiskutyámat nagyon hamar megfogalmazódott bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni és a tenyésztés nehéz ám örömteli munkáját szeretném végezni. Hamar a kiállítások világába csöppentem, és bizony itt látható igazán a yorkshire-terrier eleganciája és bája. Aki ezt a fajtát választja nem fog csalódni, hiszen egy nagyon ragaszkodó, jól tanítható és kedves társra lel .Mindenkinek kivánom, hogy találja meg azt a szerető kiskutyát akit az élet neki szánt.

Bravo Box

Bravo Box

1992-ben kezdtük a kutyatenyésztést boxer fajtájú kutyák tenyésztésével. Kenelünk 1996. június 12-től a MEOE által engedélyezett BRAVÓ BOX KENEL néven működik. 1998-tól fajtaváltás keretében mops fajtájú kutyákkal kezdtünk foglalkozni. A világsikert számunkra az 1998. január 12-én született Remizmenti Buflak Helga nevű, mops fajtájú szuka kutya (MOPS 4537/98) hozta meg. Eredményei: HPJ 3, CAC 30, CACIB 2, HFGY 5, BOB 3, HCH, HGRCH, HSHCH. 2001. december 5-én született a tőle származó Bravó Box Napsugár nevű szuka kutyánk (MOPS 7147/02), aki a következő eredményekkel büszkélkedhet: HPJ 5, CAC 10, CACIB 2, HFGY 4, BOB 2, HJCH, HCH, HSHCH. 2005. június 13-án született a Bravó Box Napsugártól származó Bravó Box Enikő nevű szuka kutyánk. Eddigi eredményei: HPJ 1, CAC 8, HFGY 3. 2005-től Francia Bulldog kutyák tenyésztésével is foglalkozunk. 2005. június 3-án született Bravó Box Kiss Piezzi Amici nevű Francia Bulldog kutyánk (FRBull 6619/05). Eredményei: CAC 5, HFGY1. Az ő leszármazottai a 2008. szeptember 3-án született Bravó Box Aths (FRBull 1337/08) és Bravó Box Aldó (FRBull 1338/08).

Tuti menü