Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Chihuahua kennelek képes leírás - Kutyakennel.tlap.hu
részletek »

Chihuahua kennelek - Kutyakennel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyakennel.tlap.hu » Chihuahua kennelek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Black Treasure

Black Treasure

Feleségemmel közösen alapítottuk tenyészetünket. Mindketten Budapesten születtünk, de mindig is volt kutyánk és mindig arra vágytunk, hogy kertes házban sok kutyussal éljünk együtt. 2003.-ban vásároltuk az első két chihuahua kutyusunkat akiknek már nagyon kényelmes életet tudtunk biztosítani, mivel addigra már sikerült Örbottyánba egy nagy családi házba költöznünk, ahol a kert is elég nagy ahhoz, hogy sokat szaladgálhassanak, játszanak, nyáron pedig jókat napozzanak ezek a kis tündérkék. A chihuahua kutyus a világ legkisebb kutyusa, de ebben a picurka testben óriási szív és lélek lakozik. Minden kutyusunk külön egyéniség, de közös bennük, hogy nagyon okosak, értelmesek és könnyen tanulnak. Tenyészetünk célja, hogy szép és egészséges kutyákat szerető családokhoz jutassunk, hogy sok-sok szeretetet és boldogságot adjanak az új gazdiknak és természetesen ők pedig családtagként éljék le életüket.

House Quick Giant Mini

House Quick Giant Mini

Ottó Zsolt és Anett vagyunk a House Quick Giant kennel alapitói.Győr-Ménfőcsanakon élünk szeretett kutyusainkkal.Mivel családi házban nőttünk fel igy mindig is voltak külömböző háziállataink..Pl:cicák,,kisemlösök,szóv al minden ami szőrös,mindig is megvolt a nagy rajongás az állatok iránt..Elsö kutyusomat nagypapám vásárolta meg nekem 14 éves voltam .Egy akita inu szerencsés tulajdonosa lehettem.Nagyon örültem neki,attól a naptól kezdve éreztem hogy van egy igazi társam.Sajnos betegség miatt meg kellett válnom tőle,8 évesen .Párommal eljártunk kutyakiállitásokra és itt szerettünk bele a csivavába, mókás külsejébe,hatalmas füleibe és a gyönyörű óriás szemeibe.Eldöntöttük hosszas mérlegelés után és vásároltunk egy csivit 'Pati' személyében.,/Sajnos vele nem jártunk szerencsével elment a harapása./Szépen nődögélt mellettünk,és minél többet megtudtunk erről a parányi élőlényről annál jobban megszerettük őket.Később úgy döntöttünk vásárolunk még egyet.Ő:Nala.A Saint-Simon kennelből.Nalával járunk kiállításokra is,eredményes kutyus.Nemrég bővült a kennelünk egy újabb taggal,Ninával egy yorkshire babával,majd Dézyvel.,és végül de nem utolsósorban Zsazsával egy orosz vérvonalú csivava szukával.Igy 4-en velük vagyunk teljes család...Célunk leginkább a fajtastandardnak megfelelő egészséges kutyusok tenyésztése mellett az is,hogy minél többen megismerkedjenek a fajtával és minél több

independent cshihuahua (csivava)

independent cshihuahua (csivava)

Egy igazi állatbarát családot ismerhetsz itt meg, akik bullterrierekkel, majd afrikai fehérhasú törpesünök tenyésztésével foglalatoskodtak mindaddig, amíg a család női tagja Éva kapott Andrástól egy fiú Chihuahua-át? és minden ekkor kezdődött. Pizsike az első csivink csodálatos kiskutya. Megtanította a családot arra, hogy a legnehezebb pillanatban is tudjon örülni. Ahogy ránk nézett, ahogy velünk élt, ahogy megmutatta szeretetét, az emberre utaltságát, a csodálatos mivoltát, úgy fogalmazódott meg a gondolat: miért ne tenyésszünk Chihuahua-t? Hiszen akkor lesz még több belőlük, ami önmagában örömmel töltött el bennünket. Ezt az érzést csak az érezheti, akinek van vagy volt már Chihuahua-ja. Az tudja igazán, hogy ez a parány jószág rövid idő alatt, a mindent jelenti majd az ember életében. Azóta sok helyen, és sok felé jártunk, feltérképeztük a Chihuahua állományt és megalkottuk saját tenyészcélunkat: boldog és egészséges Chihuahua-ákat világra hozni, akik szerető gazdi mellett, hosszú éveken keresztül adnak és kapnak örömteli perceket.

Little Peppers

Little Peppers

2002-ben került a családunkba az els˜ Cihuahua kiskutya. Elhatároztam, hogy megpróbálkozom a fajta tenyésztésével. Szeretném felépíteni a tenyészetemet. 2003-ban került hozzánk egy gyönyörű kis kan(Macho) amire építhetem a tenyészetemet.Új kis kan érkezett hozzánk 2006 nyarán. Ricky-t egy német tenyészetből hoztuk. Angol apától és Német-Holland vérvonalu anyától származik.

Mexican Peppers

Mexican Peppers

Pintér Ferenc Tibor vagyok, Tatabányán élek egy családi házban szüleimmel és a kutyusainkkal.Egy véletlen szerencsének köszönhetően kerültek együtt hozzánk csivaváink Gimesi Máriától. Ezúton is köszönjük Máriának a sok segítséget és hogy megosztotta velünk tapasztalatait és elsősorban, hogy gyönyörű és kedves kutyusai a Mi családtagjaink lehettek! A csivava a hiedelemmel ellentétben egy nagyon kedves, ragaszkodó kis bohóc és pusziözön. Imádja gazdáját, sőt az egész családot és a látogatókat is elhalmozza önzetlen szeretetével. Tenyésztésük során a fő célom: egy egészséges, a gazdik számára sok örömöt hozó, mind családi kedvenc, de akár kiállítási és tenyésztésben is helytálló kutyusok elősegítése. Az új generációval (sajáttenyésztésű) szeretnék majd kiállításokon is részt venni.

Montesito

Montesito

1973-ban születtem,Budapesten élek lányommal és kutyusaimal.Szókimondó ember vagyok,ellensége az állat kínzóknak,szaporítóknak és minden olyan megnyilvánulásnak ami az állatok ellen irányul .Mezőgazdasági szakiskolát végeztem állat tenyésztői szakon .Ez idő alatt sok helyen megfordultam,többek közt Gödöllőn az Állat orvosi egyetem gyakorló telepén és a Gödöllői Állat kórházban is ahol sok tapasztalatot gyűjthettem ,és megtanulhattam mindent amit az állatokról tudni akartam. Voltam Németországban(Hannover) is a 80-as években ahol lovakkal foglalkoztam ez nem volt hosszú távú mert a szívem haza húzott. Kezdetekben Sziámi cicákat tenyésztettem,több almot neveltem fel becsületesen, Kiskorom óta szeretem az állatokat ,és a kutyákért egyenesen rajongok, A fajta iránti szeretetem 10-12 éves koromben kezdődött ami mára már megszállottsággá nőtte kis magát .Imádom őket Ők éltetnek '96-óta foglalkozom csivavákkal .Első kutyusom egy hosszú szőrű kan volt Gerryke és volt mellette több lány kutyusom is a rövid szőrűekkel 2005-óta foglalkozom. Nálam kimondottan családi környezetben családtagként élnek kutyusaim, és a kicsik is ebben a meleg családi fészekben cseperednek .Kutyusaimmal napi rendszerességgel foglalkozom,játszunk,beszélgetek velük és puszilgatom őket .

Rengőhegyi-Ormán

Rengőhegyi-Ormán

Szabóné László Krisztina vagyok. A közép-ázsiai juhász kutyák tenyésztése során nemzetközi hírnévre tettem szert.Néhány éve a lányom kapott egy kis chihuahua kölyköt. Miután az egész család nagyon megkedvelte a tündéri kis bohócot, elhatároztam, hogy a nagy kutyák után a világ legkisebb kutyájával is foglalkozom. Célom a minőségi chihuahua tenyésztése. Tenyészetem folyamatosan fejlődik. Itthon és külföldön egyaránt keresik egészséges, jó idegzetű kedves és vidám kiskutyáimat. Remélem munkámmal sikerül sok örömet és boldog pillanatot szerezni a leendö gazdiknak.

Újtelepi Gyémánt

Újtelepi Gyémánt

Az első csivavánkat a jó tanulmányi eredményükért jutalomból vásároltuk a két lányunknak 1990-ben. A kiskutya nem származott neves tenyészetből, de a fajta jellegét hordozta. Kiállítási eredménye tenyészthető. Vele szerettük meg a fajtát. Élete 12 évében annyi szeretetet kutyától még nem kaptunk. Szinte családtaggá vált és a két lányunkkal együtt nőtt fel. Elvesztése számunkra tragédia volt. A következő csivavánk Dunaföldvárról került hozzánk. Ő szintén a szívünk csücske volt, 11 évet élt. Vele indult el lassan a tenyészetünk, amelyet saját tenyésztésű szuka kutyáinkra alapoztuk. Az első kan kutyánkat Budapestről vásároltuk 1996-ban. Vele kezdtünk el igazából kiállításokra járni. Ő még jelenleg is velünk él és családunk megbecsült tagja. Állományunkban csak rövid szőrű csivava kutyák vannak. Az eltelt évek alatt több kiállításon is megfordultunk tenyészetünkkel, aminek köszönhetően az Ezüst koszorús mestertenyésztői címet értük el. Ez az eredmény nagyon hosszú, kemény és immáron 20 éves kitartó munka eredménye.

Tuti menü