Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bullmastiff kennelek képes leírás - Kutyakennel.tlap.hu
részletek »

Bullmastiff kennelek - Kutyakennel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyakennel.tlap.hu » Bullmastiff kennelek
Keresés
Találatok száma - 12 db
Alexandria Őre

Alexandria Őre

Nagy Sándor vagyok Kunszentmártonban élek. 2005-ben ismerkedtem meg a bullmasztiff fajtával, ezt követően került hozzánk az első bullmasztiff kutyánk egy nyolchetes kölyök, Barackoskerti Irisz. Azóta eltelt idő alatt mára már két felnőtt bullmasztiffal egészült ki a létszám, szintén a Barackoskerti Kennelből. A kutyák szeretete és a bullmasztiff fajta iránti rajongásom arra ösztönzött, hogy saját kennelt alapítsak, melyben örümünkre megszülettek első kiskutyáink. Célom a fajta mélyreható megismerése, népszerűsítése. Tenyésztésben törekedni a minőségi bullmasztiffok nevelésére amivel másoknak és magamnak is örömet szerezhetek. Remélem kutyáim és honlapom elnyerte tetszését!

Beregháti harcos

Beregháti harcos

Vancza József vagyok és Tiszaszalkán élek. A Beregháti Harcos Kennelnek több évtizedes múltja van. Pár év kihagyás után 2006-ban újra útjára indítottam tenyészetemet. Abban az évben vásároltam Székely Szentkirályi Zeta Jones nevű szuka kutyámat. Azóta eltelt idő alatt mára már két felnőtt bullmasztiffra egészült ki a létszám, Hard Soldier Kaméleon nevű kan kutyám vásárlásával. A kutyák szeretete és a bullmasztiff fajta iránti rajongásomat ennyi év után sem tudtam csillapítani. Célom a fajta mélyreható megismerése, népszerűsítése. Tenyésztésben törekedem a minőségi bullmasztiffok nevelésére amivel másoknak és magamnak is örömet szerezhetek. Remélem kutyáim és honlapom elnyerte tetszéseteket!

Bigbodyguards

Bigbodyguards

A nevem Gyomai József,én vagyok a Big Bodyguards kennel tulajdonosa. A kennelt 2000 év01.hó 12.én alapítottam. Eleinte Tosa Inu-val majd Mastino napoletano-val kezdtem. 2003-ban egy barátom költözés miatt megkért hogy átmenetileg helyezzem el 12 hónapos bullmastiffszukáját. Ez a kutya Joandre Dream aki végül nálam maradt és vele elkezdődött elkötelezettségem a bullmastiff fajta iránt. Ebben a kutyában végre megtaláltam azt a temperamentumot, küllemet, egészséget ami miatt ma is csodálom ezt a fajtát. Amikor Dream elérte azt a kort hogy utódai legyenek igyekeztem számára olyan kant találni amelytől olyan utódok születhetnek akik ezeket a fent leírt tulajdonságokat hordozzák sőt ha lehet ezt még fokozzák. Így esett a választásom Somogyvári Vitéz Othelló-ra. Ez a pároztatás számomra több eredményt hozott mint reméltem mivel azontúl hogy született négy gyönyörű egészséges kölyök, kialakult egy barátság a Somogyi családdal akiknek azóta is rengeteget köszönhetek. Nekik köszönhetem Somogyvári Vitéz Uránó nevű kutyámat is akit 2004 márciusában vettem 15 hónaposan és azóta sok szép sikert értem el vele hazai és külföldi kiállításokon és mivelő még csak kétéves még ezután is sok sikert érhet el.

Blackface Angel

Blackface Angel

Zsubori László és Zsuboriné dr. Csanádi Tünde bullmasztiff tenyésztők vagyunk Magyarországról. Kalocsán élünk. 12 éve foglalkozunk kutyákkal.Először fekete óriás schnauzereket tenyésztettünk. 1998 óta viszont a bullmastiff fajta szerelmesei vagyunk. Tenyészetünk alapját az európai hírű Somogyvári-Vitéz Kennelből származó kutyák adják. Továbbtenyésztésük során is ezt a vonalat követjük. A születendő utódokból szeretnénk minőségi egyedek megtartásával és idegen vonal bevezetésével színvonalas és minőségi tenyészetet létrehozni.Jelenleg 4 szuka és 3 kan képezi a tenyészetet. A hazai és külföldi kiállításokon is részt veszünk, egyre nagyobb sikereket elérve. Családunk minden tagja szereti az állatokat, melyek életünk fontos és mára már elengedhetetlen részei.Honlapunkat 2004. november 14-én indítottuk, és reméljük, hogy tetszésüket elnyerve barátokra és kapcsolatokra teszünk szert.

Bullmas

Bullmas

1993-ban vásároltam meg az első bullmasztiffomat, egy Geri kölyköt, és ettől kezdve lettem a fajta elkötelezettje. Aztán jött Korona Ralph haszan import kutyám és azóta törekszem a minél jobb minőségű és vérvonalú kutyák elérésére. Voltak olasz és ausztriai import fedeztetéseim és több Champion kutya került már ki kennelemből.

Bullpride

Bullpride

Horváth Péter vagyok, a Bullpride bullmastiff kennel tulajdonosa. Feleségemmel Vikivel 2002 óta tartunk bullmastiffokat. Ez idő alatt sokat tanultunk a fajtáról, és életünk nagy része a kutyák körül zajlik. Számunkra a bullmastiff az ideális fajta, hisz társ, barát, testőr és játszótárs egyben. Nézzen szét honlapunkon, és ha kérdése van a fajtával kapcsolatban keressen meg bennünket.

Carlito

Carlito

Hosszú várakozás után kalandos útonkerült családunkhoz 1999-ben egy kölyök bullmastiff, akit Shadow Fighter Falco-nak (Carlos) hivtak. Általa váltunk Feleségemmel együtt a fajta rajongóivá. Tenyészetünkre nem jellemző a nagy létszám.Mindig csak annyi Bullmastiffunk van,hogy a maximális gondoskodást törődést minden kutyánk egyformán megkapja. Kutyáinknak nagy mozgásteret biztositunk, valamint figyelmet forditunk a rendszeres mozgatásukra. Bullmasstiffjaink képesek szabadon követésben hosszútávon a gazdi mellett is futni. Törekszünk arra, hogy kutyáink kiegyensúlyozott idegrendszerrel rendelkezzenek a jó kondiciójuk mellett. Magas minőségű tápanyagokat használunk étkeztetésükre. Minden kutyánknak biztositjuk a napfürdőzéshez szükséges helyet a kertben. A nap legnagyobb részében együtt vannak kutyáink.

Friendly Bull

Friendly Bull

6 évvel ezelőtt lettünk a bullmasztiff fajta szerelmesei. A kezdeti hobbi az évek során elhivatottsággá nőtte ki magát és rengeteg örömteli pillanatot szerzett nekünk. Jelenleg 6 kutyánk van, közülük 4 saját tenyésztés. Rendszeres résztvevői, látogatói vagyunk a kutyakiállításoknak, Magyarországon és külföldön egyaránt. A kiállítás az évek során életünk szerves részévé vált, mindamellett, hogy jó kikapcsolódás és program, valamint kellemes időtöltés, emellett figyelemmel kísérhetjük a hazai és külföldi bullmasztiff állomány alakulását is.

Glastonbury

Glastonbury

1995-ben vásároltuk meg els˜ bullmastiff szuka kutyánkat, azóta a fajta elkötelezett híve az egész családunk.Az általunk tenyésztett kutyák is szépen szerepeltek a hazai és- nemzetközi kiállításokon, de f˜leg a klubkiállításokon,világkiállításon, speciálbíróknál elért eredményeinkre vagyunk büszkék.Kutyáink családias, tiszta, egészséges környezetben nevelkednek.Rendszeres kutyakiképzésben részesülnek a szocializáció végett.A jó kondíciót a magas prémium min˜ségˆ tápok, valamint a rendszeres húsfogyasztás biztosítja.Kislányunk a 9 éves Erika Jázmin sokat játszik velük és nagy hozzáértéssel, szeretettel bánik eme nagytestˆ fajtával,így kutyáink családtagként élnek mellettünk. Büszkék vagyunk kutyáink kondíciójára gyakran túrázunk velük akár 15-20 km-t is a Mátrába, ezért jellemz˜ rájuk az egészséges feszes test,izmosság, könnyed mozgás, kiváló idegrendszer melyet a fajta nemesítésénél a legfontosabb célunknak tartunk. Mivel Magyarországon a bullmastiffok várható életkora sajnálatos módon 6-7 év, kennelünkbe olyan vérvonalak tenyésztését tartjuk irányelvnek melynek köszönhet˜en ezen kutyák 11-12 évig is elélhetnek. Örömünkre szolgál, hogy a tenyészetünkb˜l kikerült kutyák gazdáitól is nagyon pozitív visszajelzéseket kapunk és ez er˜t ad a további munkához melyet szívvel-lélekkel végez családunk.

Hirdetés
House Quik Giant

House Quik Giant

Kutyás szenvedélyem gyermekkoromban indult útjára, mikor is minden kóbor állatot hazavittem. Első fajtatiszta kutyámat szülinapomra kaptam meg,ő egy Rotweiler volt. Amicának hívták. 8 évig volt a társam,betegség miatt meg kellett válnom tőle. Nem akartam társ nélkül maradni,igy elkezdtem kutyakiállitásokra járni nézőként. Ott láttam meg és szerettem bele ebbe a csodálatos fajtába. Magával ragadott intelligenciája, erös, robusztus felépítése, barátságos, ragaszkodó természete és kötődése a gazdihoz. Első Bullmastiffomat a Somogyvári-kennelböl vásároltam meg, Zimbo személyében./kan/ Vele indultam kiállításokon elég szép eredményekkel. /res cac,cac,cacib./ Pár hónappal később úgy döntöttem vásárolok mellé egy szukát is. A választásom a Safety of Flatland kennelre esett. Őt elneveztem Cleonak.Vele már bébiként indultunk különböző versenyeken, szép eredménnyel. A célom hogy minél többen megismerjék a fajtát és örömüket lelhessék bennük, ugyanakkor egészséges, fajtastandardnak leginkább megfelelő kutyusok tenyésztése.

Large Black

Large Black

Nyírmártonfalván, egy Debrecen melletti kisközségben élek. A kutyák iránti szeretetem már általános isklolás koromban kezdődött.Mindig tetszettek a szép megjelenésű kutyák, 1997-ben vettem első rottweilerem.Pár év múlva megismerkedtem a bullmastiff fajtával, s 1999-ben vettem első tenyésszukám. Vele kezdtem el a kiállítások megismerését, de sajnos ő az eslő fialása közben elpusztúlt.Így 2002-ben újabb tenyészállományt szereztem be, akikkell azóta is próbálom nemesíteni a fajtát.2005-ben jutottam el odáig, hogy megvehettem első külföldi kutyámat, s vele nagyon sok szép sikert értem el a kiállításokon.Ezután is azt tartom célomnak, hogy hozzá hasonló szép és sikeres bullmastiffokat tenyésszek, akik sok-sok örömet okoznak leendő gazdáiknak.

Safety of Flatland

Safety of Flatland

Te kedves Látogató a tanúja lehetsz, hogyan lesz-lehet hobbikutyázásból tenyésztés. A vágyunk az, hogy továbbvihessük, megmutathassuk, hogy mi az, amit számunkra a bullmasztiff jelent. Egészséges, kiegyensúlyozott, határozott, családszeret˜ és persze a fajtastandardot mindinkább megközelít˜ küllemˆ kutyákat. Két, remek hazai tenyészetb˜l származó, bullmasztiffra alapozunk, de tervezzük idegen, els˜sorban angol és amerikai vérvonal felhasználását is. Ennek f˜ oka, hogy fontos számunkra, hogy a kutyáink munkára (is) alkalmasak legyenek.

Tuti menü