Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Boxer kennelek képes leírás - Kutyakennel.tlap.hu
részletek »

Boxer kennelek - Kutyakennel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyakennel.tlap.hu » Boxer kennelek
Keresés
Találatok száma - 15 db
Alsóörs-Menti

Alsóörs-Menti

2003-ban kezdtem foglalkozni a boxer tenyésztéssel. Ekkor vásároltam meg első kutyámat Örhalmi Anettot akivel több kiállításon is részt vettem és az első jelentőssebb eredményeket elértem . Azóta több sajáttenyésztésü kutya került ki kennelünkből.

Attraction

Attraction

Családunk régóta szereti és tart kutyákat. Először a hetvenes években egy magyarvizslát neveltünk. Ezt követően német dogok voltak a kedvenceink. Néhány év kihagyás után 2002 óta német boxerrel foglalkozunk. Tetszet benne játékosságuk és erőt sugárzó alkatuk. Ebben az évben szereztük be első boxerünket hosszú keresés után. Szerettünk volna mind alkatában mind idegrendszerében kimagasló tulajdonságokkal rendelkező állatot beszerezni. Első választásunk Pannon-Box Jesse-re esett. Kölyök kori csökönyösségét kutya iskola elvégzésével ellensúlyoztuk. A kutya kiképzése nem csak az állat jólneveltségét, hanem az ember és állat közti kapcsolat elmélyítését is jelentette. Rengeteg munkával engedelmességi majd IPO-1 munka vizsgát tettünk A sok együtt töltött idő nem csak a kutya számára volt fontos, de a kiképzések jó kikapcsolódást jelentettek a hétköznapi munka monotonítására is. A vizsgákon nem csak a kutya de mi is vizsgáztunk a kiképzésen tanultakból. Az évek során úgy gondoltuk, hogy kutyánknak jó lenne egy társ. Régi tenyésztő ismerősünkhöz fordultunk akitől vásároltunk egy másik kutyát is a Pannon-Box Queen-t. 2006 évben hozzánk került Morgana De Colle Dell'Infinito nevű kutya. 2007 évben a lassan öregedő kutyáinktől kölykök születtek. A született kölykök nagyon szépek, melyekre büszkék vagyunk, úgy gondoltuk másoknak is bemutatjuk őket.

Di Villa Hunnicum

Di Villa Hunnicum

Lődiné Gombkötő Anita vagyok, civil foglalkozásomat tekintve élelmiszeripari mérnök. Orosházán, családi házban élek férjemmel és két gyermekünkkel. Házunkhoz tartozik még egy fűtött kennelsor és egy kutyaiskola, ahol a kutyabarátok, profi versenyzők, kiképzők és a magyar válogatott tagjai is találkoznak és dolgoznak. Minden itt kezdődött...A boxer mint fajta nagyon megtetszett. Folyamatosan gyűjtöttem az információkat és elhatároztam, hogy tenyészteni kezdek... A di Villa de Hunnicum Kennel-t 2007-ben alapítottam, családi bátorításra. Nálunk mindeki kutyás. A férjem dobermannt tenyészt, az aranykoszorús von Hunnoterra Mestertenyészet tulajdonosa. Nemzetközileg is ismert, elismert dobermannok tenyésztője. Édesanyám a del Gladio Bull angol bulldog kennel tulajdonosa.A gyerekeink is önálló elképzelésekkel ostromolnak bennünket. Nagy a valószínűsége, hogy gyorsan bővülni fog családon belül is a szakmai stáb. Közel 1 éven keresztül nézelődtünk, érdeklődtünk, bújtuk a netet.A férjemmel megegyeztünk abban, hogy csak csúcs-minőségű boxereket veszünk és csak felnőtteket. Így biztos nem nyúlunk mellé. Sikerült találnunk egy tenyész-párt Olaszországban, Damon és Vega del Colle del'Infinito-t.

Donevaris Bohém

Donevaris Bohém

Ez az oldal Fridáról és Tysonról, a két boxer kutyámról szól. Mindezeken túlmenően az újonnan bejegyzett Donevaris Bohém Boxer Kennel megismertetését, valamint a fajta népszerűsítését is célul tűztem ki, ezzel is bizonyítva a Német Boxerek iránti elkötelezettségemet.

Gold Gelb

Gold Gelb

Évtizedekre visszatekintő kutyás múlttal a hátam mögött a boxer csodálatra méltó bátorsága, eleganciája és öregségében is megőrzött játékossága miatt szerettem bele a fajtába.Majd egy baráti látogatás alkalmával talált meg egy kétéves mops szuka. A nézése, ragaszkodása nem hagyott kétséget, ő kell nekem. Megkaptam, és azóta fajtája minden bájával (horkolásával), vidámságával, ragaszkodásával, önérzetességével megismertetett.

Grand

Grand

Szebeni Csaba vagyok a Grand Box kennel tulajdonosa. Szeretném önöknek nagy vonalakba bemutatni, kennelem történetét találkozásomat a boxeral és egy-két eredményes kutyámat, és a tenyésztési koncepciómat. Egészen kisgyerekkoromban láttam meg a boxer fajtát, ami igazán elnyerte a tetszésemet. De csak 1993-ban lett számomra elérhet, hogy megvásároljam életem első boxerét Metáltündér Ancsát. Mikor ő meg érkezet hozzám, akkor ismertem meg igazán a boxer fajtát. Mennyire karakteres, temperamentumos, de mind-e mellet életvidám örök mozgó és játékos. Ancsa kutyámmal kíálltáson kisebb -nagyobb sikereket értem el. 1996-ban a minőség előrelépése érdekében, megvásároltam Edelstein Gemma nevű kutyámat, aki meghozta számomra a hozzá fűzött reményeket. Gemma igazán sikeres, kíállítási és tenyészkutya lett gyakorlatilag ő lett a kennel alapitó szukám, az általam tenyésztett összes boxer egyedében megtalálható. Gemmát fedeztetem 1998-ban Magnum di Massumaticoval aki akkori elit élvonal egyik sztár kutyája volt, számomra ő testesíti meg mai napig az ideális boxert. Ötölük született meg Grand Box Geronimo aki töbszörösen gyöztes és Veterán Atibox gyöztes lett Immár 11-éven túl mái napig nagyon jó egészségben köztünk éli öreg napjait.

Mátéházi-Pisze

Mátéházi-Pisze

Ezt az oldalt azért készítettem,hogy bemutassam a kutyusaimat...Természetesen ŐK tenyésztői szemmel nézve valószínüleg nem tökéletesek...DE....Ők a mi boxikáink,és imádjuk Őket minden hibájukkal,bájukkal,szertelenségükkel együtt.Ők nemcsak boxerok,hanem családunk megbecsült tagjai ....hiszem,hogy nélkülük szegényebb lenne a világ.

Örhalmi

Örhalmi

Pittner Árpádnak hívnak, MEOE aranykoszorús mestertenyésztője. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy egész életemet kitöltötte a kutyákkal való foglalkozás, törődés. Immár 30 éve, hogy megvásároltam első Boxer fajtájú kutyámat, ami végül is elindított a tenyésztési úton. Nagyon sokat jártam neves tenyésztőknél, külföldre is sokszor vitt az utam, hogy minél többet tudjak meg erről a fajtáról. A lelkiismeretes és nem utolsó sorban tudatos munkámnak meg lett a gyümölcse, hiszen kennelemből több győztes kutya került ki. Többek közt Atibox osztály győztes, Világ győztes, Év és Klub győztes és megszámlálhatatlan első helyezés különböző nemzeti, nemzetközi kiállításokon. Persze a legnagyobb elismerést a hozzám visszajáró Boxer barátok, tulajok adják, akik ismételten a kennelemből származó kiskutyát szeretnének hazavinni. Továbbra is megpróbálom a legjobb tudásom szerint a fajta érdekeit messzemenőleg figyelembe véve a tenyésztési munkát végezni. Mindig törekszem a lehető legjobb párosításokat kialakítani, akár itthonról akár pedig külföldről. Legnagyobb örömöt számomra a megelégedett gazdi jelenti, függetlenül attól, hogy kiállítási vagy csak házi kedvencet akar önmagának.

Simpatico

Simpatico

Kissné Korpos Krisztina vagyok, családommal Budapest mellett, Dunaharasztin élek. 17 éve a szépségiparban kozmetikusként dolgozom. 2007 tavaszán OKJ-s szakvizsgát tettem kutyakozmetikából, így már nem csak a gazdikat, hanem kedvenceiket is szépíthetem. 2000-2005 között perzsákat és egzotikus perzsa cicákat tenyésztettem és kiállítottam,valamint aktívan részt vettem a hazai kiállítások szervezésében. 2003-től jött a kutya...... A boxer mindig is a kedvenc fajtám volt. Első kutyám Kyra, akit hirtelen felindulásból választottam, nem lett kiállítási kutya, de családunk kedvence. A második választást már tudatos kutató munka követte, így került hozzánk Carlina von Stilbox. Ő sok kiállításon szép eredményekkel szerepelt. Klára második almából maradt nálunk Blanca, aki baby osztályban megkezdte ismerkedését a kiállítás forgatagával.

Hirdetés
Sztár-Farádi

Sztár-Farádi

Bízunk benne, hogy látogatása alkalmával kellemesen tölti honlapunkon idejét! 2002-ben vettük első kutyánkat, Shívát. Akkor költöztünk kertes házba és úgy gondoltuk, a nagy kertben elfér egy kutyus is. Több szempontnak kellett megfelelnie az új családtagnak. Rövid szőr, közepes nagyság, de mégis házőrző típus. Igen, így esett a választás a Boxer-re! Azóta bebizonyosodott, hogy ragyogó választás volt. Minden tekintetben beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Úgy is, mint családi kutyus (a lányaim imádják, és Ő vigyáz rájuk) és úgy is, mint a ház védelmezője.

Újvárosi Haspók

Újvárosi Haspók

Vaszócsikné Magdi vagyok az Újvárosi Haspók Kennel tulajdonosa. Kutyás családban nőttem fel, innen a rajongás az állatokért. Szüleimnek mindig is voltak kutyái, főleg német juhászok, de kuvasz és keverék tacsi is megfordult a családunkban. Öcsém a nagytestű fajtákért rajong, szerinte ezek 'vagány' kutyák. Volt dobermannja, gyönyörű kecses kutya volt. Jelenleg Ameikai Bulldogja van. Férjem régi álma volt a boxer. Esküvőnk után 1997-ben vettük az első boxerünket Napos Úti Carolint-Danát. Danával nagyon sok sikert értünk el. IPO I vizsgát tettünk, pontszámunk 273 lett a 300-ból, 90-92-92 elosztásban ,több kiállításon kitűnő eredménnyel szerepeltünk, több város 'Szépe' 'Bajnoka' címet szereztünk. A munkavizsga és a kiállítások, tenyész szemle után döntöttem úgy, hogy tenyésztésbe fogok. 2000-ben megalapítottam az Újvárosi Haspók Kennelt. Dana alapító szuka lett.

Universum

Universum

Az Universum kennel köszönti Önt a honlapján. Reméljük, hogy tenyészetünk bemutatásával újabb barátokat, és szimpatizánsokat nyerhetünk meg a már így is igen népes elkötelezett boxeresek táborába. Első kutyánkat 1988 nyarán vásároltuk. Tudtuk, hogy ez a kapcsolat egy életre fog szólni. Az érdemi tenyésztői munka azonban csak a második kutya megérkezése után két évvel 1996-ban indult Kőérbereki kennel néven. Legfőbb szempont saját kutyáinknál és a tenyészpartnerek kiválasztásánál is, hogy megfeleljenek a kötelező egészségügyi előírásoknak (HD, SP, stb.) és hogy kitűnő küllemi tulajdonságaik mellett, bizonyítsák belső értékeiket is (ZTP). Jelenleg az Universum kennel 6 különböző tenyésszuka otthona. Eredményeinket kizárólag a fajta hazai hivatalosan elismert gondozójának kiállításain (NBK), illetve külföldön szerezték. Így pl. Fiatal Klubgyőztes, Felnőtt Év és Klubgyőztesek. A Nemzeti Boxer Klub Elnöksége tenyészetünket 2001-ben az 'Év Tenyészete' elismerő címmel tüntette ki.

Velnöki

Velnöki

A Velnöki boxer kennelt 1969-ben alapította Széll János és neje. (ők a nagyszüleim-a szerk). Makón laknak, innen a kennel neve is. Hiszen Makó régen Alvelnök és Felvelnök falucskából állt, így lett a tenyészet neve Velnöki. Első tenyész szukájuk Bengó volt, akinek az első két almot köszönhetjük. Makói Lármás Bengó halála után évekig nem működött a tenyészet, majd második szuka, akinek a leszármazottai ma is a Velnöki-kennelben vannak, Gold-box Britta névre hallgatott, aki ugyan a kiállításokon különösen kimagasló eredményeket nem ért el, (a kitűnő kék szalagot mindig megkapta) de tenyészértéke rendkívül nagy volt, mivel sok utódot hozott a világra problémamentesen, valamint a vemhesség, szoptatás, és a későbbi kölyöknevelési időszakban is példásan ellátta utódait. Sajnos 8 évesen elpusztult, de az utódai azóta is öregbítik a kennel hírnevét. A legeredményesebb kutya Velnöki Elza volt, többek között az Interchampion címet is elnyerte.

Von Gross Kampfer

Von Gross Kampfer

Kennelünket 2000-ben alapítottuk Black Izland Bella - Lujza vásárlásával. Az eddigi összes fedeztetésünk alkalmával folyamatosan törekedtünk kennelünk állományának a javítására. Több sikeres fedező kan 'szolgáltatását vettük a évek folyamán igénybe. Sajnos az utóbbi pár évben az alomneveléssel sorozatosan problémáink voltak. Ezért, és mert teljes vérfrissítésre szántam magam, fordultam Suszter Józsefhez, egyik korábbi fedezőpartnerünk tulajdonosához. Az ő kenneléből, a Fender Edda kennelből került hozzánk 2006 év végén Thesa, aki a Csempész becenevet kapta nálunk. Legfontosabb célunk a kutyafajta minőségének javítása, minél jobb minőségű, egészséges, boxer kutyák nevelése.

Von Haus Sonnental

Von Haus Sonnental

1992-ben érkezett az első boxer, Lembergi-Box Exkalibur. Az azóta eltelt évek során számos barátság, élmény, siker és kudarc is ért. Egy nem változott az első pillanattól kezdve, a késztetés és igény arra, hogy megtanuljam a fajtát, megértsem a miérteket. Ebben nagy segtségemre volt és van az a tenyésztői réteg akikkel azóta baráti kapcsolatban vagyok a mindennapokban. A cél eléréséhez vezető út lépcsőfokait ezentúl a weblapon minden látogató figyelemmel kísérheti.

Tuti menü