Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Argentin dog képes leírás - Kutyakennel.tlap.hu
részletek »

Argentin dog - Kutyakennel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyakennel.tlap.hu » Argentin dog
Keresés
Találatok száma - 4 db
Antu Makto

Antu Makto

Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam történetünket. A fajtával 1999-ben ismerkedtem meg, ekkor kaptam első szuka kiskutyámat. A fajta első találkozásra rabul ejtett, így nem sokkal első kiskutyám érkezésére szuka tesvére is hozzánk került, majd egy kan is, elkezdtük kiállításokra járni, tenyészteni, egyszóval a kutyázás igazi hobbinkká, életformánkká vált.. Ekkor még 'Funny Face' kennelnév alatt születtek kölykeink. Majd 2008-ban, pár év kényszerpihenő után elhatároztam, hogy új kennelnév alatt újrakezdem a tenyésztést, kiemelkedő minőségű kutyákra alapozva. Célom olyan szép küllemű, jó temperamentumú, egészséges dogok tenyésztése, amilyeneket Dr. Antonio Nores Martinez is megálmodott. Kellemes böngészést kívánunk Önnek és reméljük, hogy időnként visszalátogat hozzánk.

Del Krisztofer

Del Krisztofer

A KRISZTOFER nevet több mint egy évtizeden keresztül rottweilerek képviselték. Egy alkalommal Argentínába vittek kennelünkből rottweiler kölyköt, és akkor támadt az az ötletem, hogy a megszerzett kapcsolat segítségével, megpróbálok az anyaországból jó vérvonalú kölyköt beszerezni, hogy a hazai argentin dog állomány számára vérfrissítési lehetőséget nyújthassak. Így azután 1996 tavaszán megérkezett Argentinából Indio De Los Zahories, hívónevén Macho, és Buenos Aires Milonguita, hívónevén Maya, akik hófehér színfoltként kerültek a vörösbarnával tűzdelt fekete kedvenceim mellé. Rottweiler tenyésztőként minden velük töltött nap új és újabb meglepetést tartogatott a számomra, ahogyan egyre jobban megismertem ezt a számomra új fajtát, és ahogyan napról napra szembesültem a két fajta viselkedésbeli különbségeivel. Nagyon szeretem az intelligens kutyafajtákat, azokat, akik nemcsak okosak, de humoruk is van. Ebbe a kategóriába mindkét fajta beletartozik, azonban talán az egyik legnagyobb különbség, hogy az argentin dogok sokkal makacsabbak, amit egyszer a fejükbe vesznek, azt tűzön, vízen keresztülviszik. A fajtára oly jellemző domináns magatartás azt az érzést kelti az emberben, hogy szinte az emberrel egyenrangúnak képzelik magukat.

Diego de la Cosa dogos- argentin dog kennel

Diego de la Cosa dogos- argentin dog kennel

Minőségi argentin dog (dogos agrentinos) kutyák a Diego de la Cosa kennelben. Tenyésztő: Nyírő Gábor. A tenyészet kutyái kitűnő idegrendszerűek, diszplázia szűrt többszörös bajnokok. A kis kutyák minden esetben minimum kétszer oltva, többször féregtelenítve vannak. A Diego de la Cosa kennel fedező kanjai: ENZO Blansky les (Rock Audacity x Arina Blansky les), Huaino de Indios Latinos (Alfa Divina Fortitudo x Espada de Indios Latinos) HUNGARIA CHAMPION,SZERB CHAMPION és Zodiac de Santa Esmeralda (Santos Verdes Pampas &Paraguay de Santa Esmeralda)Szerb Champion,Hungaria Junior Champion,Szerb Junior Champion,8 x BOB,2 x CACIB,5 x CAC, BOG II. A kutyákkal fedeztetést vállalunk!

Samuházi Vadász rövidszőrű német vizsla

Samuházi Vadász rövidszőrű német vizsla

A rövidszőrű német vizsla mindenes vadászkutya. Európa szerte az egyik legjobban megbecsült vizsla, mivel általában nagyobb teherbírású, mint a többi hasonló fajta. Szép, impozáns megjelenésű, kitűnő családi és sportkutya, de következetes nevelést és sok időt igényel. A fajta képviselése a mi szemszögünkből: németországi partnerkapcsolatok, vizsgák, szűrések. A rövidszőrű német vizsla megőrzése az anyaország előírásai szerint. Az oldalon fajtaismertető, a saját kutyáink, azok munka és kiállítási eredményei találhatók. Az aktuálisan elérhető kölyök kutyákról , a későbbiekben azok eredményeiről is itt tájékozódhat az érdeklődő. A rövidszőrű német vizsla nekünk nem egyszerű hobbi, hanem szerelem.

Tuti menü