Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bullterrier képes leírás - Kutyakennel.tlap.hu
részletek »

Bullterrier - Kutyakennel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyakennel.tlap.hu » Bullterrier
Keresés
Találatok száma - 3 db
Deus Diabolus Bullterrier Kennel

Deus Diabolus Bullterrier Kennel

A Deus Diabolus Bullterrier kennel hivatalosan 2007 óta létezik, de tulajdonosait régi szerelem fűzi a fajtához. A kezdő lökést 2003-ban egy menhelyről örökbefogadott kutya adta meg. 2010-re a kennel 2 import bullterrier kan kutyával is büszkélkedhet. A Deus Diabolus név jelentése a fajta különleges megjelenésére és egyéni karakterére utal, mivel ebben a fajtában egyesül az isteni természet és az ördögi kinézet. Céljuk, hogy a bullterriert népszerűsítve eloszlassák a fajtát alaptalanul kísértő buta harcikutya mítoszt, és a standard figyelembevételével egészséges kutyákat tenyésszenek. Az oldalon található még: bullterrier képgaléria, információk a bullterrier fedezőkanokról és a bullterrier kölykökről, amik itt születtek.

Independent

Independent

Az Independent kennel mögött egy igazi Angol bullterriert imádó család áll. Feleségemmel, Évával, gyermekeinkkel arra törekszünk, hogy tenyészetünkből olyan Angol bullterrierek kerüljenek ki, akik a fajta standardnak megfelelő jegyeket magukon és magukban hordozzák, valamint egészségesek. Ezért minden tenyésztésbe volt állatot szüretünk az alábbi örökletes betegségekre: örökletes szív és vese betegségek, térdkalács-ficam és BAER teszt. A fajta iránti szerelem már közel 20 évre nyúlik vissza. Első kutyánk Igor volt, aki kizárólag hobbi céllal került Hozzánk, majd később egy igazán ígéretes kutya tulajdonosai lehettünk. Zizike, aki már jól megérdemelt pihenését tölti, hiszen nagyon öreg már, és a Hungária Champion cím mellett még Veterán Champion címmel büszkélkedhet, gyakorlatilag vele ismertük meg a kutyakiállítások világát, vele éltük át először milyen az, amikor egy külföldi kiállításon győztes kutyának járó cím elismeréseként gratulálnak, fotóznak és csendül fel a We are the champion!

Moonflower

Moonflower

Mindenkit üdvözlök, aki betekint a honlapomba, Kovács László (Alex) vagyok, Magyarországon (Sopron) Kópházán lakom családommal. A kutyák mindig közel álltak hozzám, gyermekkorom óta meghatározó részei az életemnek. Az első Bullyt (APJA) 15 éves koromban láttam, aki nagy hatással volt rám. Mai szemmel nem volt fajtájának mintapéldánya, bár ebben az időben (1988) csak néhány bull volt az országban. Későbbi barátom Kovács Péter tulajdona volt, akitől két év múlva megvettem első szukámat Amanda Kontinental és Iwan von der Schwefelquelle lányát, a neve Butterfly Barbara (Linda). Köszönettel tartozom Kovács Péternek és Répási Balázsnak, akik gyermekkoromban megfertőztek ezzel a gyönyörű fajtával, és barátaimnak Hüse Attilának (Rebelside), Veres Lajosnak (Fusion), Vámos Ferencnek (Vámrott), akik mellettem állnak a tenyésztői munkában, és segítenek a kiállításokon való részvételben.

Tuti menü